1. Ugljanina je vlada napravila jos davenih 90tih. Oni su ga ispracali, docekivali, optuzivali, hvalili itd. Danas kada AVu trebaju gluposti on pusti Sulja niz vodu da prica protiv drzave dok on zavrsava svoje probleme oko Kosova. Takav sistem je godinama prekopiran od nekadasnjeg Kosova. Tada su imali Rahmana Morinu danas Sulja, Muftiju, Rasima. Namerno se preko portala seje mrznja prema Novopazarcima a ovde ljudi zive uprkos svim ratobornim izjavama vlasti iz BG i politicara iz NP.Ostavite se gluposti dajte dve, tri fabrike a uzmite Sulja i ostale. Taj otrcani polupismeni politicar je produkt Beograda. Kada budemo imali normalnu vlast nece biti Sulja.
    (Miki, 19. septembar 2019 23:57)

    # Link komentara

  2. Zašto u zakonu nije definisano da je nastava obavezna na srpskom. Zašto bi u Srbiji imali nastavu na drugim jezicima. Posle deca ne znaju srpski pa ne mogu da upišu više škole i fakultete, niti da se druže sa drugom decom. Treba zabraniti u državnim školama sve sem srpskog. To je praktično a ne političko i nacionalno pitanje.
     (miki mali, 19. septembar 2019 10:02)

    # Link komentara

  3. Po kojim osnovama (sem verskoj) je standardizovan bošnjački jezik? Da li neko moze da mi objasni? Hvala.
     (Dzudza, 19. septembar 2019 09:00)

    # Link komentara

  4. Ako neko zivi u jednoj zemlji zasto bi imao nastavu na drugom jeziku kao prvi jezik, valjda je veca logika da se ima nastava na jeziku zemlje a maternji jezik dodatno kao drugi jezik.
     (Alien, 19. septembar 2019 08:34)

    # Link komentara

  5. Na kojem god jeziku da se školuju na kraju će pričati srpski.
     (Asdfg, 19. septembar 2019 07:53)

    # Link komentara