Esports B92.net

WoT – Stigao patch 1.0.1 koga promoviše Đanluiđi Bufon!

Ako ste pomislili da je Dolf Lungren bio simpatičan promoter za švedske tenkove sada uz patch 1.0.1 koji je danas lansiran na EU serveru legendarni golman Đanluiđi Bufon dolazi kao aktivista za italijanske tenkove!

Klanrur.rs, Miloš Hetlerović
Podeli
Foto: Wargaming
Foto: Wargaming

Najbitnija promena u 1.0.1 jeste uvođenje italijanskih tenkova i njihove auto-reloader mehanike a detaljnije o samim vozilima smo već pisali. Osim toga vraća se i mapa Provincija koja je sada prerađena i ima dovoljno prostora da na nju stanu tenkovi svih nivoa pa će biti vrlo zabavno videti kako će to izgledati. Takođe uvodi se novi Frontline mod u kome učestvuje po 30 igrača u svakoj ekipi sa Tier VIII vozilima a cilj jednih je da napadaju i da osvajaju sektore dok se drugi tim brani. Napomena je da će ovaj mod biti aktivan tek od 7. maja iako već postoji kao opcija u igri.

Foto: Wargaming
Foto: Wargaming

Bitna napomena jeste da je sada dozvoljeno kupovanje potrepština i municije samo za srebro. Dakle u penziju odlazi naziv “zlatna municija” jer prosto više neće biti moguće kupiti je za zlato. Na taj način developeri žele da se sklone od pay2win epiteta koji ponekad dobiju a ovo svakako jeste jedan korak u dobrom smeru. Naravno i dalje je premium municija značajno skuplja od standardne i mnogo će je lakše do nje dolaziti igrači sa premium nalogom, ali ako ništa sada će i oni morati da je “zarade” umesto da je samo kupe za gold. Naravno može se i srebro kupiti za gold, ali kao što svi znamo to i nije baš mnogo isplativo.

Još jedna novina u ovom patchu jeste unapređenje francuskih teških tenkova Tier V, VI i VII kako bi bili konkurentniji sa ostalim nacijama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.