Esports B92.net

WoT Predstavljamo – Steelhunter

Steelhunter je jedan od modova koji se igra u ovogodišnjoj ekspediciji, a ostalo je još tri termina do kraja godine kada se možete priključiti. Kako izgleda Battle Royale u World of Tanks? Na to pitanje pokušavamo da damo odgovor u najnovijem videu!

Klanrur.rs, Milos Hetlerovic
Podeli
Foto: Wargaming
Foto: Wargaming

Primetili smo da dosta ljudi ne igra Steelhunter mod najviše zbog toga što im nije baš najjasnija mehanika i što se ne igraju standardni tenkovi. Naime u ovogodišnjem izdanju imate po jedan tenk iz Nemačke, SSSR, USA, Velike Britanije i Francuske pri čemu startujete sa poprilično slabašnim vozilom da biste skupljali stvari po mapi (takozvani loot u drugim igrama) i borili se sa drugim igračima da biste stekli iskustvo kojim unapređujete vaš tenk u samoj borbi.

Sve vreme se skuplja crvena zona radijacije koja igrače tera u jedan nasumičan deo jako velike mape sve dok ne ostane samo jedan pobednik. Steelhunter je odličan način da relativno brzo (mnogo lakše nego u Frontlines) skupite kredite, bonds i konačno tokene za premium tenkove. Pogledajte video za više detalja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.