Esports B92.net

WoT – novi update za konzole donosi Ramba i Čak Norisa u igru!

World of tanks za konzole je dobio novi update 6.0 koji donosi novi engine sa brojnim grafičkim poboljšanjima, novi interfejs i slično ali je najinteresantnija novina Sezona 3 koja vam u igru donosi tri legendarna akciona junaka iz 1980ih godina kao komandire tenkova – Džona Ramba iz Rambo serijala, Snejka Pliskina iz Bekstvo iz Nju Jorka i Bekstvo iz LA, kao i pukovnika Džemska Bradoka koga glumi legendarni Čak Noris u Missing in Action serijalu, jedna od onih uloga po kojoj je Čak postao poznat kao neuništivi akcioni junak.

Klanrur.rs, Milos Hetlerovic
Podeli
Foto: Wargaming
Foto: Wargaming

Treba naglasiti da World od Tanks za konzole ima i nešto drugačije tenkove, ali su tu uglavnom modeli koji su se pominjali i kao mogući za ubacivanje u PC verziju. Tako u okviru Action Heroes događaja Snejk Pliskin dolazi kao komandir Object 268 v5, Džon Rambo je komandir u američkom Concept 1B (sa sve legendardnim „Rambo“ nožem kao bajonetom na cevi tenka!) , dok Čak Noris komanduje Strv K tenkom.

Foto: Wargaming
Foto: Wargaming

World of Tanks console radi kao cross-platform multiplayer između XBOX i Playstation sistema, a dostupan je i za novu generaciju XBOX Series S/X i Playstation 5, kao i za starije XBOXONE i Playstation 4 konzole. Takođe ne treba zaboraviti ni da je Čak Noris trenutno glavna figura u Novogodišnjem specijalu u World of Tanks za PC računare.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.