Esports B92.net

World of Tanks slavi 11 godina postojanja i donosi poklone igračima!

World of tanks ove godine slavi 11. godina postojanja i povodom toga će u periodu od 12. do 22. avgusta svi igrači dobiti poklone, a sve što treba da urade jeste da se uloguju u igru!

Klanrur.rs, Milos Hetlerovic
Podeli
Foto: Wargaming
Foto: Wargaming

Naime u ovom periodu svaki dan kada se ulogujete u igru ćete dobiti 1 dan premium naloga, kao i jedan Gift ticket. Ove tikete kasnije možete iskoristiti u specijalnom delu prodavnice i zameniti za dane premiuma, kredite, personalne rezerve ili obveznice. Ovo u praksi znači da ćete samo logovanjem svakog dana dobiti 11 dana premium naloga plus 11 poklon tiketa. Poklon tikete onda možete zameniti pri čemu 1 dan premiuma košta 1 tiket (u praksi ako sve tikete zamenite za premium vreme možete dobiti do 22 dana premium naloga), za 2 tiketa možete dobiti knjige za posade, personalne rezerve za kredite ili člana posade sa 100% Brothers in Arms skila, dok za 3 tiketa možete izabrati 3.000 obveznica ili 1.100.000 kredita, svakako sve od ovoga će vam trebati tako da ne možete omanuti za šta god da se opredelite.Napomena samo da tikete u prodavnici možete zameniti i jedan dan duže, tačnije zaključno sa 23. avgustom 2021. godine.

Foto: Wargaming
Foto: Wargaming

Konačno svi igrači koji se uloguju u igru će dobiti i poklon Tier IV premium tenk T-34 mod. 1941 koji ima posadu treniranu na 100% i naravno slot u garaži. Na ovaj tenk ne možete stavljati kamuflažu ali se na njega već primenjuje bonus kao da je ima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.