Esports B92.net

Prijavite se za Closed Beta test za Caliber

Caliber, nova free 2 play igra koja dolazi od Wargaminga, kreatora World of Tanks je posle testova u Rusiji objavila da je počela sa prihvatanjem prijava za closed beta test u Evropi.

Miloš Hetlerović, Klanrur
Podeli
Foto: Wargaming
Foto: Wargaming

Za sada još nije tačno poznato kada će closed beta test početi u Evropi ali se možete prijaviti za šta vam je dovoljno samo da ostavite svoj email na sajtu https://playcaliber.eu/ Mi smo imali prilike da igru probamo na Gamescomu prošle godine i delovala je solidno zanimljivo – nešto potpuno drugačije u odnosu na R6 Siege ili Counter-Strike a opet sa sličnom tematikom. Osnova su timovi od igrača koji su podeljeni u četiri klase, a jedinstvena stvar je postojanje operatora iz različitih zemalja – počev od Rusije, preko USA, Velike Britanije, Francuske, Poljske, Češke i slično. Posebno je interesantno što razvojni tim navodi da će stalno ubacivati nove operatore sa nacionalnim obeležjima pa ko zna, možda se jednog dana pojave i timovi iz Srbije! Svaki operator ima svoje neke jedinstvene karakteristike kao i šta donosi u timu, a podržano je PvP i PvE igranje.

Foto: Wargaming
Foto: Wargaming

Na ruskom serveru koji je trenutno u open beta fazi igra je sakupila već preko milion aktivnih igrača tako da ako volite taktičke pucačine i free 2 play model ovo može biti nešto što bi valjalo probati, ali još ostaje da vidimo kakav će prijem doživeti u Evropi kada startuje.

https://youtu.be/jUqM-py17X8

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.