Esports B92.net

SteelSeries predstavlja Rival 3 gejming miš, Apex 3 i Apex 5 gejming tastature

SteelSeries napada dosadne kancelarijske periferije svojom novom linijom proizvoda - gejming opremom visokih performansi koja će biti dostupna za sve igrače.

Predrag Ciganović RUR
Podeli

SteelSeries, lider na polju gejming i esports periferije, najavio je Rival 3 gejming miš, Apex 3 i Apex 5 gejming tastature - periferije visokih performansi koje će biti pristupačne svim gejmerima. Predstavljajući ove proizvode, SteelSeries je želeo da inovativne performanse svojih premijum proizvoda ponudi široj igračkoj publici.

Ehtišam Rabani, generalni direktor SteelSeries-a je izjavio kako “puno gejmera koristi obične ofis periferije za gejming”. Zatim je dodao “Predstavljajući naše nove proizvode, ciljali smo na zamenu ofis periferija. Želja nam je bila da prilagodimo najsavremenije tehnologije koje koristimo i implementiramo ih u proizvode koji će biti pristupačni za svakog igrača. Niko ne bi trebalo da večito bude zaglavljen sa korišćenjem prevaziđenih periferija koje nisu namenjene za gejming.”

Rival 3 – Nadmašiti konkurenciju

Uz jedinstveno RGB osvetljenje, novi senzor fokusiran na maksimalne performanse i neverovatan nivo izdržljivosti, Rival 3 nadmašuje konkurenciju. The Rival 3 je zaokružen gejming miš sa vrhunskom tehnologijom specijalno dizajniranom po povoljnoj ceni za gejmere.

Rival 3 je napravljen od super-dugotrajnog polimera koji pruža neverovatnu izdržljivost, sve to uz težinu od samo 77 grama. Tu je i novi TrueMove Core optički senzor koji predstavlja značajan iskorak u performansama kada je u pitanju ovaj cenovni rang. Uobičajeno je da kompanije koje proizvode periferije koriste obične desktop senzore u miševima ovog cenovnog ranga, ali je SteelSeries u saradnji sa PixArt-om dizajnirao potpuno novi senzor samo za Rival 3. TrueMove Core ima senzor od 8,500 CPI koji je namenjen za precizno 1 na 1 praćenje pokreta, tako da se svi pokreti miša apsolutno verno prenose na ekran.

Rival 3 takođe donosi svičeve koji su deklarisani na 60 miliona klikova i memoriju u samom mišu koja dozvoljava unos do 5 CPI profila i podešavanje svih parametara kroz SteelSeries Engine softver.

Apex 3 – Nadmašiti konkurenciju

Vodootporna Apex 3 tastatura je potpuno zaokružen gejming proizvod. Kreirana je kombinacijom savremene SteelSeries tehnologije sa RGB osvetljenjem u 10 zona, ultra-tihim gejming svičevima i anti-ghostingom specijalno osmišljenim za gejming. Sve to je čini tastaturom koja je od početka do kraja kreirana za gejmere. Apex 3 je vodootporna po standardu IP32 pa je samim tim zaštićena od slučajnih prolivanja tečnosti. Takođe, tastatura koristi nove SteelSeries svičeve sa minimalnim otporom. Zbog toga je tastatura skoro nečujna, uz tastere koji su deklarisani na preko 20 miliona klikova.

Kao i kod Apex Pro modela, Apex 3 ima sličan oslonac za dlanove visokog kvaliteta, iste media tastere i klikabilni metalni roler, kao i 3 mogućnosti za postavljanje kabla ispod tastature. Anti-ghosting namenjen gejmerima omogućava da tastatura uvek zabeleži svaki klika tastera, tako da gejmeri mogu da igraju brze i preciznije.

Apex 5 – Najbolje od oba sveta

Hibridni svičevi na Apex 5 tastaturi kombinuju osećaj kod pritiska membranskih tastera sa performansama i taktilnim klikom plavog mehaničkog sviča. To donosi gejming iskustvo koji kombinuje najbolje od obe vrste svičeva.

Tastatura je izrađena istom tehnologijom koja je korišćena kod naše Pro linije proizvoda. To uključuje magnetni oslonac za dlanove, kućište od visokokvalitetnog aluminijuma, OLED smart ekran, media kontrole i roler za podešavanje zvuka, kao i podešavanje osvetljenja za svaki taster pojedinačno. Korisnici mogu da na OLED ekranu prikazuju GIFove, imaju pregled informacija direktno iz igara kao što su CS:GO i Dota2, imaju informacije o pesmama sa TIDAL-a, Diskord poruke, podešavanja tastature i još mnogo toga.

Za više informacija o Rivalu 3, Apexu 3 i Apexu 5, posetite www.SteelSeries.com

O SteelSeries-u

SteelSeries je lider na polju gejming periferija i fokusiran je na kvalitet, inovacije i funkcionalnost. Proglašen je za najbrže rastući brend u SAD kada su u pitanju PC slušalice. Kompanija je osnovana 2001. godine i od tada poboljšava performanse svojih proizvoda kroz liderstvo u plasiranju inovacija i tehnologija. Zbog toga, korisnici naših proizvoda mogu da igraju duže, treniraju jače i u mogućnosti su da odgovore svim izazovima. SteelSeries je pionir u aktivnoj podršci kompetitivnom gejmingu, esportu, kao i povezivanju gejmerske zajednice. Tim profesionalaca i gejming entuzijasta u kompaniji SteelSeries su glavna pokretačka snaga kompanije koja stoji iza svakog pojedinačnog proizvoda.

Za više informacija o SteelSeries proizvodima, posetite: http://SteelSeries.com, ili nas pratite na društvenim mrežama https://facebook.com/SteelSeriesAdria/ ili @SteelSeriesAdria

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.