Esports B92.net

Pavle Nikolić je šampion nacionalnih Tekken 7 kvalifikacija za svetsko IeSF prvenstvo!

Trijumfom na Tekken 7 kvalifikacijama za svetsko IeSF 2022 prvenstvo, Pavle "The Alpha and The Omega" Nikolić je osvojio titulu najboljeg Tekken borca u Srbiji! Pavle će krajem maja putovati na regionalni turnir u Azerbejdžanu gde će braniti boje naše zemlje!

Božidar Radovanović RUR
Podeli

U subotu, 16. aprila imali ste priliku da ispratite napetu seriju okršaja između najveštijih Tekken majstora Srbije. Prvi put od početka pandemije korona virusa, Srpski Savez Elektronskih Sportova i Esportova je organizovao turnir uživo.

Mečevi su bili na vrhunskom nivou, a posebno veliko finale, gde su Pavle i njegov protivnik Nikola ”Void” Đurović odmerili snage u uzbudljivoj završnici. Okršaj je bio izuzetni izjednačen, ali je naš šampion Pavle ipak bio bolji, savladavši Nikolu sa rezultatom 3-2. Snimak finala možete pogledati OVDE.

RUR iSESE bi želeli da se zahvale svim učesnicima i čestitaju Pavlu na fantastičnoj pobedi. Ostalo je još samo da mu poželimo sreću na predstojećim regionalnim kvalifikacijama u Bakuu, koje će se odigrati u periodu od 26. do 28. maja.. Najbolji sa tog turnira će putovati na Bali, gde će se na velikoj sceni održati završnica Svetskog Esports Šampionata!

Svetski Esports Šampionat u organizaciji Međunarodne Esports Federacije održaće se u periodu od 27. novembra i 09. decembra 2022. godine. Ove godine na IESF-u igraće se ukupno šest esports naslova, a timovi iz Srbije će pored Tekkena imati priliku da se oprobaju i u kvalifikacijama za CS:GO, Dotu 2 i PES.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.