Esports B92.net

OG i BMW sklapaju partnerstvo

Dvostruki TI šampioni su zvanično najavili partnerstvo sa čuvenim proizvođačem luksuznih automobila i motorcikala, BMW. Ovo je ogroman korak za OG, koji je već toliko toga postigao na profesionalnoj esports sceni.

Predrag Ciganović RUR
Podeli
Foto: OG
Foto: OG

BMW je početkom 2020. godine inicirao svoju ”United in Rivalry” kampanju, ostvarivši jake veze na profesionalnoj League of Legends sceni. BMW je danas proširio svoj uticaj i na Dotu 2, i pružio dobrodošlicu jednoj od najjačih Dota 2 ekipa svih vremena.

OG je postao 6. član BMW porodice, pridruživši se čuvenim organizacijama Cloud9, FNATIC, FunPlus Phoenix, T1 i G2 Esports. Uz dobro prepoznatljiv Red Bull logo, njihovim dresovima će se od danas naći i zaštitni znak BMW-a.

BMW Esports će predstaviti OG Esports tokom svoje ”Heroes of Rivalry” kampanje, koja vaše omiljene esportiste upušta u specijalnu avanturu, ilustrovanu u klasičnom manga stilu. U planu je ukupno 8 epizoda Heroes of Rivalry kampanje, koje će BMW Esports redovno deliti na socijalnim mrežama i njihovoj zvaničnoj stranici.

OG će za samo nekoliko dana zaigrati u gornjoj diviziji evropske regionalne DPC lige.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.