Esports B92.net

Legends of Runeterra stiže 30. aprila na računare i mobilne uređaje

Riot će biti itekako zauzet ovih dana. Teamfight Tactics je debitovao na mobilnim uređajima prošlog meseca, Valorant Beta samo što nije stigla, a nakon par meseci testiranja, Legends of Runeterra zvanično stiže na računare i mobilne uređaje.

Predrag Ciganović RUR
Podeli

Izvor: RUR Esports

Odmah na startu igra će podržavati ”cross-play”, što znači da ćete moći preko telefona da igrate mečeve protiv ljudi koji koriste računar. 30. aprila se takođe završava beta Sezona i počinje nova, sa kojom će se resetovati rankovi. Sve karte koje ste do sada pazarili ili skupili, ostaju sa vama u igri.

Ukoliko želite da igrate preko telefona, Riot akaunt vam neće biti neophodan, ali zato bez njega neće funkcionisati cross-play.

Do sada u igri imamo 6 regija, od kojih svaku čini 4 heroja i 49 karata, što ukupno iznosi 294 kartice. Sa izlaskom novom peča – 1.0, dobićemo jednu novu regiju, kao i 120 novih karata. To znači da će se lista heroja povećati sa 24 na 35.

Takođe je važno napomenuti, da će PC verzija biti spremna 28. aprila, dok će na mobilnim telefonima doći tek dva dana kasnije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.