Esports B92.net

Danas počinje Fortnite sezona X

Pre neki dan zavšen je Svetski Fortnie Šampionat, a danas je i dan kada počinje nova, 10. sezona. Trailer smo dobili juče, a ubrzo posle toga na sajtu našla se i kompletna lista svih promena, kojih kao i uvek ima pregršt. Novi Battle Pass, 100 nivoa, kao i 100 poptuno novih nagrada.

Predrag Ciganović RUR
Podeli

Izvor: RUR Esports

Kao što možete videti u trejleru, glavni novitet je definitvno – B.R.U.T.E – Kao što se i čini, ovo prevozno sredstvo će biti veoma moćno. Velikog robota moći ćete da vozite vi i vaš saigrač. Jedan će upravljati volanom, dok će drugi biti zadužen da nanese štetu protivnicima.

Dobijamo Rift Zone – tzv. tačke interesa, koje će biti nalik nekim starima zonama sa potpuno novim karakteristikama.

Battle Pass takođe donosi neke nove opcije. Pored velikog broja novih tematskih skinova, stiže i opcija davanja paketića. Do 15. avgusta moći ćete da častite nekoga Battle Passom. Prva kupovina će vama doneti Gift Box, o kome trenutno nemamo puno informacija.

Peč samo što nije izašao, a kao i uvek moraćemo da očekujemo downtime od par sati. Fortnite v10.00 bi trebalo da odradi standardnu kontrolu održavanja servera, što će verovatno značiti da će igra biti spremna tek par sati kasnije. Za to vreme moći ćete da skinete novi peč i da se budete među prvima koji će isprobati novu mapu.-

Peč donosi veliki broj popravki i potpuno novih oružja koje možete pronaći – OVDE!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.