Esports B92.net

Prvi pogled na novog Fddlesticksa i Volibeara

League of Legends fanovi strpljivo čekaju na bilo kakve informacije koje se tiču vizuelnog i gejmplej apdejta koji je planiran za dva heroja: Fiddlesticks i Volibear. Riot je napokon otkrio deo progresa, koji je razvojni tim napravio.

Mila Jovanov RUR
Podeli

Izvor: RUR Esports

Riotov glavni producent heroja Rajan ’’Reav3’’ Majrles opbjasnio je da je tim pronašao jak i uzbudljiv pravac za fiddlesticksa i da su već odradili umetnički koncept, gejmplej, kao i pozadinsku priču. Ekipa je trenutno u ranoj fazi produkcije heroja, što znači da polako testiraju novine u igri.

Volibear, sa druge strane, nije na istom nivou razvoja kao i njegov kolega. Reav3 kaže da su blizu rane faze produkcije šampiona, ali da i tim i dalje mora da bude siguran da je odabran adekvatan pravac reworka.

Takođe smo dobili i sitne naznake kako će izgledati oba reworka: Fiddlesticks je mejdž koji je uglavnom orijentisan na timfajt, zahvaljujući svom ultu. Riot želi dodatno da se fokusira i naglasi ovaj njegov atribut. ’’Ovo znači da ćemo pružiti Fiddleu način da lakše iz zasede napadne neprijatelje. Kada igrač uspešno iznenadi protivnike, želimo da se postaramo da bude u moćnoj poziciji da dobije fajt’’, kaže Riot.

Što se tiče volibeara, gejmplej dizajner Nejtan ’’Lutzburg’’ Luc objasnio je da Riot želi da učini da se igrači koji pilotiraju ovim medvedom osećaju nezaustavljivo. Jedan od koncepata koji se trenutno razmatra jeste da Volibear bude imun na imobilišuće efekte. Umesto njih, stunovi i rootovi se konvertuju u slow, koji skejluje u odnosu na snagu CC-a koja ga pogodi.

Moguće promene na ova dva šampiona možete detaljnije pogledati na zvaničnom Riotovom sajtu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.