Esports B92.net

Nova League of Legends sezona počinje 10. januara

Nova godina, nova League of Legends sezona. Nakon nekoliko nedelja testiranja svih promena u predsezoni, nova, deseta LoL sezona samo što nije stigla.

Predrag Ciganović RUR
Podeli

Izvor: RUR Esports

Na oficijelnom tviter nalogu popularne video igre, stigla je objava, na kojoj se vide dve slike. Dok se na jednoj slici nalazi natpis ”We Break Time” uz misterioznu sliku, na drugoj se nalazi logo nove sezone sa datumom – 10. januar. To znači da će se za samo par dana Ranked ponovo resetovati i da će igrači morati ponovo da odigraju svoje mečeve za plasman. Doduše, neće biti kompletni restart, već će vaš plasman i performans iz predsezone imati veliki značaj u borbi za novi rank.

Kao što je bilo i na početku 9. sezone, igrači će nakon prvog meča dobiti svoj privremeni i skriveni rank. Nakon što igrači budu odigrali 8 mečeva za plasman, njihov rank će postati vidljiv.

Prvi peč u novoj godini dolazi dva dana pre početka sezone. Sa njim stiže i novi heroj, Sett, kao i gomila novih skinova, kao što su npr. Mecha Kingodms, koji će zameniti Lunar New Year skinove.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.