Esports B92.net
  1. wot je možda nekad silno dobra igrica dok je wg nije toliko kontrolisao, ali sad, sad je svaki sekund bitke kontrolisan, svaki postupak igrača je kontrolisan! Ne postoji ništa što je u igračevoj moći sem da vozi i nišani tenk, sve ostalo je kontrolisano od strane wg! Ne da tvrdim nego tvrdim 100%!!! Kad u prva 3 pucanja znam ishod bitke to više nema veze sa igranjem ili veštinom igrača, sastavom tima.....sve je u kontroli wg kako će kontrolisati % dobijenih vs izgubljenih bitaka i držati vas u zadatim okvirima! U trci za otimanjem što više novca od igrača i iznacivanjem gomile premium tenkova se zanemarila igrica i bilo je potrbno, a posle i nužno kontrolisati sve više, sad i totalno komletan tok bitke. Ne zavaravajte se da su vaše sposobnosti ne znam ni ja kakve ako vam je statistika dobra, jer znate šta se kaže šta je statistika 😁....da sam u pravu govori i činjenica da ne postoji kritika na njihovim forumima, i na najmanji znak kritike izmisle pravilo po kom vam banuju nalog .....toliko o wot
    (Jondu Udonta, 24. avgust 2021 13:31)

    # Link komentara

  2. Trpinjska cesta edition je super.
    (Caki, 24. avgust 2021 01:03)

    # Link komentara

  3. meni se igra svidja i igram je i placam... ne svidjaju mi se ebr-ovi ali sta je tu je... znam likove koji igraju igru skoro 10 godina i sve vreme hejtuju kako je igra losa... kome je igra losa samo treba da je ugasi... ja ne igram sta mi se ne svidja na silu... koji mazohista treba da budes da igras svaki dan i pljujes po igri
    (majstor, 22. avgust 2021 17:58)

    # Link komentara

  4. Setih se sada i svog naloga. Imam dosta tir 10 tenkova . Odavno nisam igrao.
    (RCZ, 22. avgust 2021 11:35)

    # Link komentara

  5. Bese silna igra, ali su je upropastili izmisljanjem tenkova.
    (Lemi, 20. avgust 2021 09:06)

    # Link komentara

  6. Ne dobija se 11 dana premijuma nego 7. Event traje 11 dana ali samo 7 puta se dobija po 1 dan premijuma. Ostali dani su za slučaj da ste neki dan propustili da se ulogujete
    (Nimark, 16. avgust 2021 13:21)

    # Link komentara

  7. Ja sam izbrisao igricu iskljucivo zbog EBR-a.
    (jovabn, 15. avgust 2021 12:15)

    # Link komentara

  8. @orfelija
    24k online u ovom trenutku na americkim serverima koji su smesni u poredjenju sa evropskim. Nije lose za igru koja je izasla pre 11 godina.
    (el pueblo unido, jamas sera vencido, 15. avgust 2021 03:35)

    # Link komentara

  9. @macor
    Stvar je u tome sto su i ostali samo kao nacrti jer u praksi je bilo nemoguce da ispunjava te zahteve, da se razumemo meni premijumi ne smetaju nimalo, ali nema smisla da tigar2 bude u istom rangu kao neki premijum koji je u svim kategorijama bolji od njega, od topa, oklopa, mobilnosti, dpm-a itd, malo postovanja prema tenkovima koji su se zaista kretali bojnom poljima, to meni smeta kod WG-a.
    @ Is
    Druze ja sam taj degenerik sa nabudzenim tir5-7, ali ne da bi budzio statistiku nego jednostavno jer sam voleo da igram te tenkove, pz4, cromwel, t35-85, tigar1, svi maksimalni sa onim crticama i zvezdicama na topovima, tigar 1 mi punio 5 sekundi, 1 na 1 sam i is3 dobijao. Za tigra bi rado platio da bude premijum.
    (Kaligula, 13. avgust 2021 20:06)

    # Link komentara

  10. Evo igram wot sa novim updejtom.Ceski teski tenk tier 7 je najvece smece,tier 8 prosecan sa tumorom na kupoli, tier 9 i 10 su dobri.Ubacili OP premium teski tenk skodu t56 koji je autoloader sa dobrom kupolom i topom 2x460dmg=920dmg a nekad rolla i preko 1000.Ima 203 pen ali svi igraju sa goldom 248pen.Ako slucajno naletis na njega odvali te za 1000dmg,
    Znaci premium tenk koji ima vecu alfu od devetke i za 30 manju alfu od desetke.
    WG pojma nema sta radi.Da li nam neki tier 4 t34-1941 koji niko ziv nece igrati.A ovo sa crew 2.0 koji zele uporno da ubace iako su vecina igraca protiv ce zeznuti kompletnu mehaniku igre, mada zeznuli su je odavno sa onim ebr auticima.
    (Mirko, 13. avgust 2021 17:12)

    # Link komentara

  11. Smeće koje igraju balkanci, tenkovi i nekakvi pes-ovi
    (orfelija, 13. avgust 2021 11:42)

    # Link komentara

  12. Ah WoT, koliko ga dugo nisam igrao da sam i zaboravio na ovu igru, zadnji put kad sam igrao izasao je Defender, moze li mi neko reci koliko je od tada izaslo premijum vozila? Nikad mi nije bilo jasno ako su vec toliko alavi na pare sto se muce da izmisljaju premijum tenkove, lepo neka stave nesto kao kupovina kamuflaze od recimo 100 evra koju mozes staviti na samo jedan tenk tir8 i tako taj tenk napravis da bude premijum, ako volis recimo Tigar2, stavis na njega i on ti zaradjuje parice. Za tir 10 neka bude 150 evra i imas recimo IS7 koji ti zaradjuje parice, pa gomila njih bi to uzimala ubijao bi se WG od para i kolko tolko odrzao balans medju tenkovima a ne da izbacuju nabudzene premijum tenkove koji su u svemu jaci od regularnih a pritom nisu ni postojali kao prototip.
    (Kaligula, 11. avgust 2021 16:18)

    Izaslo ih je dosta, ali nisu nuzno op naspram standardnih tenkova. Svaki od njih ima dosta vrlina ali i mana, a jedna od mana im je sto moze da ih kupi bilo ko, pa cak i likovi koji imaju 100 odigranih partija, pa kada uzmes recimo IS3 i naletis na nekog nesretnika u Defenderu oderes ga kao musa jarca. Jos jedna mana premium tenkova je to sto uglavnom ulecu u tier 9 ili 10 partije, pa moras gold da solis da bi napravio malo stete i kao zaradio nesto para, takodje ti treba premium nalog i pozeljno je da upalis one bustere za pare, inace se gubi smisao premium tenka. Sve u svemu, nista nisi propustio jer je igra otisla u totalno pogresnom pravcu, dzabe ti premium tenk ako ja imam bolju opremu na tenku koju sam kupio za bondove i napravio tenk duplo boljim od tvog. Sve se svodi na to da "bogatiji" igraci postaju sve bolji svakim novim update-om, a ti koji bi da se rekreiras i zabavis mozes samo da....igras tier 4 ili 5, mada i tu ima degenerika sa 70 000 partija koji nabijaju statistiku, nabudze neke dobre tenkove sa tom premium opremom i gaze one nesretnike sa 1000-2000 partija koji jedva da znaju da im treba ramer na tenku i cemu sluzi. Eto ukratko, moze se jos igrati ali mislim da ce sa ovom novom posadom da se us...ru u zivot vecini igraca.
    (ls, 13. avgust 2021 01:19)

    # Link komentara

  13. Kaligula 99% tenkova iz Wota je postojalo makar kao projekat i postoji dokumentacija za iste . Od Defendera je izaslo sigurno preko 50 novih premium tenkova . Mnogo se igra promenila od tada kada si igrao . Sada će do izražaja doći tenkovi i posada koji se mnogo igraju . Razlika u jednom tenku može biti ogromna da dodatcima što su napravljeni a od sledeće dopune igre posada će isto tako napraviti haos u igri .
    (Mačor, 12. avgust 2021 21:13)

    # Link komentara

  14. Mislim da je ovo izuzetak od pravila da se poklonu u zube ne gleda...
    (Kosmos, 11. avgust 2021 17:17)

    # Link komentara

  15. Ah WoT, koliko ga dugo nisam igrao da sam i zaboravio na ovu igru, zadnji put kad sam igrao izasao je Defender, moze li mi neko reci koliko je od tada izaslo premijum vozila? Nikad mi nije bilo jasno ako su vec toliko alavi na pare sto se muce da izmisljaju premijum tenkove, lepo neka stave nesto kao kupovina kamuflaze od recimo 100 evra koju mozes staviti na samo jedan tenk tir8 i tako taj tenk napravis da bude premijum, ako volis recimo Tigar2, stavis na njega i on ti zaradjuje parice. Za tir 10 neka bude 150 evra i imas recimo IS7 koji ti zaradjuje parice, pa gomila njih bi to uzimala ubijao bi se WG od para i kolko tolko odrzao balans medju tenkovima a ne da izbacuju nabudzene premijum tenkove koji su u svemu jaci od regularnih a pritom nisu ni postojali kao prototip.
    (Kaligula, 11. avgust 2021 16:18)

    # Link komentara