Esports B92.net

Faker potpisao novi ugovor i postao suvlasnik T1-a

Najpoznatiji League of Legends igrač svih vremena, Li ”Faker” Sanghjok je potpisao novi trogodišnji ugovor sa organizacijom T1. Kao jedan deo dogovora, Faker će od sada postati i jedan od suvlasnika organizacije T1 Entertainment & Sports.

Predrag Ciganović RUR
Pošaljite komentar
  1. Ime mu je bas kretensko-trolsko. Kako mu dozvolise da to zadrzi
    (milbal, 24. februar 2020 07:20)

    # Link komentara

  2. Bas izgleda ko neki Faker.
     (pertinaks, 21. februar 2020 14:04)

    # Link komentara

  3. @marko

    То што не зна неко по Србији нема неке везе :-) битније је да свет познаје. Нису сви спортови исти, спорт нису 3 дисциплине јер се свет мењао па и мишљење о спорту, врхунски спорт не постоји без мозга а за ово што он ради је потребна висока количина интелегинције вештине и здравља на крају крајева да се у том такмичарском рангу буде на том нивоу. Човек је освојио 3 светска у ЛОЛ-у, умало 4, био у полуфиналима, финалима, разна такмичења и своју корејску лигу која важи и даље за најјачу у свету :-) Постоје играчи који нису показали ништа више а пензионисали су се а он је урадио све то и још увек игра и још увек игра најбоље. Може да му се деси да некад изгуби једну партију што је нормално и разумљиво ко прати све ово али је увек на високом нивоу и кад се сретне са било којим другим играчем света на озбиљним такмичењу свима се гаће тресу :-) Рекао сам ГОАТ за ЛОЛ а ти вероватно не разумеш па отуда и твоје мишљење. У ЛОЛ-у он представља све ове што си навео али као једна особа :-)
    (Владимир, 20. februar 2020 08:26)

    # Link komentara

  4. ...u pravu si nije sport vec esport.
    (esco, 19. februar 2020 19:39)

    # Link komentara

  5. За разлику од осталих спортова овај је прави ГОАТ, игра и дан данас и најбољи после толико година, невероватно
    (Владимир, 18. februar 2020 19:38)

    Kako ovo može da bude prije svega sportista, ovaj covek ne može da istrci 200 metara, on da bude GOAT pored pelea, maradone, messija, ronalda, muhamed alija, Tajsona, aleksandra karelina, djokovica, federera, nadala, majkla jordana, usain bolta, jelene isinbajeve, serene viljams....

    Za njega niko ni ne zna!
     (marko, 19. februar 2020 15:25)

    # Link komentara

  6. За разлику од осталих спортова овај је прави ГОАТ, игра и дан данас и најбољи после толико година, невероватно
    (Владимир, 18. februar 2020 19:38)

    # Link komentara