Esports B92.net

”Zaigraću za jedno dve nedelje” – Ekskluzivni RUR intervju sa Milicom

Aljoša ”Milica” Kovandžić je najpoznatiji srpski League of Legends igrač, koji je početkom ove sezone potpisao za jednu od najboljih evropskih ekipa – Team Vitality.

Iako zbog problema sa vizom još uvek nije imao priliku da zabeleži svoj debi za francusku organizaciju, za dve nedelje bi trebalo da bude spreman, kada će i zvanično postati prvi igrač iz Srbije, koji zaigrao u LEC-u. Mi smo zato odlučili da postavimo Aljoši par pitanja, na koja je on sa zadovoljstvom odgovorio.

Predrag Ciganović RUR
Pošaljite komentar
  1. Zaigraj i za pojas zadeni!
     (srpski seljak, 19. februar 2020 18:50)

    # Link komentara

  2. Apelujem na sve građane i građanke Srbije dana sledečim izborovima izglasuvaju Baku praseta za presednika države te da podrze njegovu stranku ŠAIM SE. Paka Brase je vrlo inteligentan, elokventan momak, skroman, donirao je mnogo novca potrebitima, uz to promoviše trening i zdrav život, nepije, nepuši, nedrozira se, nesvađa se i ne ulazi u drame, pravi vrhunsku muziku i trenutno je najkvalitetniji muzičar / reper na Balkanu što se tiče lirike, metafora, multi-rima, spotova, wordplaya, ima sjajan flow, glumio je u filmu koji je izvrsno prošao u kinima i vozi dva rolija i nosi na ruci ponija s 23 godine. Trenutno je vodeća ličnost u Srbiji i po svim parametrovima mislim da zasluzuje da bude presednik. ZNASE, BAKA PRASE!
    (Bakina_Institucija, 17. februar 2020 18:01)

    # Link komentara

  3. Богами баш пех за 0-6. Запаприше га ове европске бирократе ..
    (Владимир, 12. februar 2020 16:50)

    # Link komentara

  4. Ko jos igra ovu glupost od igre
     (Sto ne moze niko mozes ti, 12. februar 2020 12:54)

    # Link komentara

  5. Perkz vs Milica ce biti opasan duel. :D
    (Robin Hud, 12. februar 2020 07:52)

    # Link komentara