Esports B92.net

Liquid trijumfovao u Kelnu

Nakon što smo u subotu imali priliku da gledamo dva epska polufinala koja su se odigrala u Lanxes areni, danas smo bili počastvovani jednim savršenim finalnim mečom izmedju ekipa Liquid i Vitality. Jučerašnji mečevi odigrali su se između ekipa Vitality i Astralis iz kog je ekipa Vitality-a izašla kao ubedljivi pobednik i između ekipa Liquid i NaVi, meč za koji su mnogi rekli da je finale pre finala.

Mihailo Marković RUR
Pošaljite komentar
  1. U danasnje vreme CSGO scene nema više "loših" ekipa. Vitality je primer kako se vremenom moze doći do velikih rezultata.
    Složiće se mnogi da nisu imali mlađanog zywo0-a ne znam da li bi ovoliko daleko dogurali.

    Ja pratim CS scenu od CPL 2002 do kraja 2012 kada je CS 1.6 i dalje bio veoma popularan.
    CS:S nije bio prihvaćen od strane mnogih pa je nekako zanemaren.
    CS:GO je u poslednjih par godina dobio što neko reče "neke nove klince" i logično je da oni dominiraju sada.
    + danas su nagradni fondovi turnira sve veći i veći...
     (dpin, 10. jul 2019 16:51)

    # Link komentara

  2. Mislim da je @Nije nase,nasli smo ipak donekle u pravu. Na stranu podrska itd, gledajuci kvalitet meceva, u poslednje vreme je generalno gledano dosta losija igra. Nakon ove poslednje, doskorasnje, dominacije Astralisa, scena je stagnirala. Medjutim posto su se i velike preraspodele igraca izdogadjale, mislim da ce sve to izgledati mnogo bolje do oktobra, novembra. Naravno, ukoliko ne budu opet mesali timove pre nego sto se timovi zapravo i uigraju. Neki se takodje moraju osloboditi nekih starijih igraca koji vec posustaju (kao sto se dugo ocekivana zamena Edwarda pokazala kao generalno jako dobra odluka).
     (mps, 8. jul 2019 21:04)

    # Link komentara

  3. @nije nasle nasli smo
    Koga briga ko kakvu podrsku ima? Jedini razlog zasto starije ekipe imaju vecu podrsku jeste taj sto su dosle prve. To je vrlo prosta logika. Da su Likvid, Astralis, NRG i druge ekipe dominirale 2013, 2014 i 2015, sada bi one imale daleko vecu podrsku. Takodje bih rekao da je kvalitet i sama kompetetivnost Counter-Strikea mnogo bolja sada nego sto je nekada to bio slucaj
     (Aleksa, 8. jul 2019 15:59)

    # Link komentara

  4. nazalost,dosla je smena generacije,ko prati cs od sursa na ovamo, zna da nikad dosadnija scena nije u pitanju kao sad.. likvid je ovde pokazao najvise,nema sta.. ali utisak svih glavnih foruma na kraju krajeva i hltva je da ekipe koje su top 5 odavno nisu imale ovako mizernu podrsku... ostaje nam nada da ce zadnji bastion old skula sa bumbicem nastaviti da pruza solidne partije i igra na visokom nivou.. na vi sada opet izgleda top kako nema edwarda,a sada klinci neka lupaju minuse koji su poceli cs pa gledaju pre dve godine.. i dalje ostaje nada da ce fanatik,nip napraviti dobre trejdove i vratiti se u sam vrh,jer scena bez njih je nikakva.. da neki vitaliti,astralis,likvid dolaze do zavrsnice je u krajnju ruku uzas! Go Na Vi!
     (Nije nase,nasli smo.., 8. jul 2019 13:27)

    # Link komentara