Esports B92.net

SteelSeries postaje partner The International Dota 2 šampionata, otkriva novu Dota 2 podlogu

Izvor: RUR

SteelSeries od danas ne sponzoriše samo vrhunske Dota 2 ekipe kao što su OG i T1, već i najveći esports turnir na svetu – The International Dota 2 šampionat.

Božidar Radovanović RUR
Podeli
Foto: Valve
Foto: Valve

Kao zvanični brend The International Dota 2 šampionata, SteelSeries će svim igračima obezbediti svoju renomiranu kolekciju miševa, tastatura, slušalica i ostale opreme. Za sve posetioce i navijače, SteelSeries će biti na licu mesta u Bukureštu, gde će promovisati svoj brend i prodavati novu QcK Prism XL podlogu za miša.

Ako igrate Dotu 2, ova podloga će vam se sigurno dopasti. Na njenoj površini nalazi se svaki Dota 2 heroj, prikazan u šašavom chibi izdanju. Podloga ima i RGB osvetljenje, a dimenzije su 900 mm x 300 mm x 4 mm. Saznajte više na steelseries.com.

steelseries-dota-tiFoto: SteelSeries

Iako do danas nije bio zvaničan partner turnira, SteelSeries je uvek bio deo The International šampionata, i to kao sponzor najboljih timova na svetu. Za deseti jubilarni TI, SteelSeries će ponovo biti partner dvostrukih TI šampiona Red Bull OG, a sada i ekipe T1, jedne od najpoznatijih esports organizacija na svetu. Partnerstvo sa The International šampionatom je još jedno sjajno dostignuće u dvadesetogodišnjoj karijeri SteelSeries-a.

Posle godinu dana pauze, ovo je prvi The International šampionat koji će se održati od 2019. godine. Najprestižniji Dota 2 turnir će ugostiti 18 najboljih ekipa sveta, koje će se boriti za Aegis of Champions i nagradni fond od $40.018.195.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.