Esports B92.net

Završen i poslednji dan grupne faze Dota 2 Internationala

Jutros se završio i poslednji dan grupne faze Dota 2 Internationala. Iako je bio malo kraći nego prethodna 3, nije bio manje uzbudljiv, pa su nama sada konačno poznate sve ekipe koje će se takmičiti 20. avgusta u Mercedes Benz Areni u Šangaju.

Predrag Ciganović RUR
Podeli

Nindže u pidžamama su morale da odgiraju dva perfektna meča, kako bi imali šanse da prođu dalje, no te se i nije dogodoilo, pošto su odigrali nerešeno sa Infamousom i izgubili su od EG-a. Za razliku od njih, Virtus Pro je imao dobar dan i uspeli su nekako da se domognu te četvrte pozicije, koja vodi u upper bracket. Ne računajući OG je ViCi gaming, koji su TOP 4 osigurali dan ranije, ekipa EG je sa nerešenim rezulatom i pobedom takođe osigurao gornji deo žreba.

Na’Vi je nakon dobrog starta vezao 4 poraza, pa se zato sada nalate na sedmoj poziciji, sa poenom više od ENG-a.

Ispod možete pogledati stanje u grupi B.

Izvor: RUR Esports

Grupa A je već manje-više bila rešena. OD 4 duela, koja su se odigrala sinoć, 3 su bila nerešena, dok je TNC uspeo da savlada Team Liquid, što im je na kraju donelo plasman u TOP 4, iznad Alliance-a, kojem je bila potrebna pobeda nad PSG.LGD-em da bi izbegli BO1 mečeve. Chaos koji je prethodnog dana već zapečatio svoju sudbinu, uspeo je da oduzme jedan meč Secretu, što će im možda doneti malo samopouzdanja za nastavak karijere posle Internationala.

Ispod možete pogledati stanje u grupi A.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.