Esports B92.net

TI9 True Sight stiže 28. jaunara

Kao što je to bio slučaj i prošle godine, True Sight film, posvećen pobednicima Dota 2 Internationala biće premijerno prikazan u bioskopima 28. januara. Dugo iščekivani film će se po prvi put prikazati u Vavilon Teatru u Berlinu, a ubrzo nakon toga ćemo moći da odgledamo i preko Youtube-a.

Predrag Ciganović RUR
Podeli

Izvor: RUR Esports

Glavne zvezde ovog filma biće OG i njihov finalni protivnik Team Liquid, sada poznatiji kao Nigma. Na samoj premijeri biće prisutni igrači, dok će događaj dočarati popularni komentatori Oven ”ODPixel” Dejvis, Janis ”Fogged” Lukas, dok će sa bine gledaoce ugostiti Kejsi Ejčinson i Džejk ”SirActionSlacks” Kaner.

Prošlogodišnji Dota 2 International će ostati upamćen po tome što je po prvi put neka ekipa uspela da se domogne najprestižnijeg trofeja dva puta. Ono što ovaj podatak čini još impresivnijim, je činjenica je OG to uspeo da uradi dve godine zaredom. Iako im je cela prošla sezona bila veoma loša, igrajući sa nekoliko izmena, uspeli su nekako da obezbede plasman na veliki turnir. Ipak, kada je počeo International, OG je bio nezaustavljiv, te su bez i jednog poraza došli do istorijske pobede.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.