Esports B92.net

Team Secret osvaja Dota BLAST Bounty Hunt i petu uzastopnu titulu

Team Secret iznova i iznova dokazuje da je trenutno najjača ekipa u Evropi, a možda i celom svetu. U finalu su nadigrali OG sa još jednim 3:0 rezultatom, osvojivši 50,067$.

Božidar Radovanović RUR
Podeli

Izvor: RUR Esports

Puppey-jeva ekipa je na ovom takmičenju odigrala samo 3 serije. Počeli su u drugoj rundi upper bracketa i provozali se do finala, savladavši Team Nigma i OG dva puta. Njihov prvi duel je bio mnogo neizvesniji, dok je finale bilo mnogo ubedljivije.

Najpopularniji heroji u ovoj seriji su bili Luna i Batrider, ali smo dobili i neke neočekivane pick-ove. U prvom meču to je bio offlane Spirit Breaker, koga je igrao MidOne, i mid Visage u drugom, koga je kontrolisao Nisha. U trećoj partiji mogli smo da vidimo kako Puppey dominira na svom hard support Weaver-u, ponovo demonstrirajući njegove fleksibilne strategije.

U prvom gejmu je Secret imao svoj uobičajen i veoma solidan draft, koji je zaokružio last pick Necrophos-om. N0tail je taj problem pokušao da reši sa Oracle pick-om, ali se ispostavilo da nisu mogli da odgovore tempu svojih protivnika, koji su ih pregazili za 29 minuta.

Drugi duel je za OG počeo veoma dobro, jer su Sumail-u uspeli da osiguraju lejning fazu. Partija je za OG tekla veoma povoljno, jer je Sumail na Spektri isfarmao veoma brz Radiance. Team Secret je u tom momentu, nažalost, već kucao na vrata protivničke baze. OG nije uspeo da se odbrani od deathball-a i predali su se već u 22. minutu.

U trećem meču je OG izdržao malo duže, do 33. minuta, ali je pratio isti trend protekla dva. Team Secret ih je totalno razmontirao.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.