Esports B92.net

Ninjas in Pyjamas otkrili novu Dota 2 petorku

Pre skoro dve nedelje saznali smo da se švedska organizacija rastala sa midlejnerom Nikom ”Gunnar” Lopezom, a sada je objavljena izmenjena nova petorka, koja ima par promena.

Predrag Ciganović RUR
Podeli

NIP cele sezone nije izgledao kao ekipa koja će se takmičiti na visokom nivou, naročito u Evropi. Već su napravili nekoliko promena, a rezultati se nikako nisu popravili. Iako su se nadali da će Universe doneti neki pobednički mentalitet, razlika između njih i vrhunskih ekipa je velika. Samim tim, doneta je nova odluka, a upravo je predstavljena nova petorka.

Ovim su potvrdili postavu koja će se takmičiti na kvalifikacijama za ESL Major u Los Anđelesu, ako i odlazak Malte ”Biver” Wintera, koji se nije dugo zadržao u ekipi.

Na mesto broj 3, gde je do skoro igrao Biver stiže igrač iz Brazila, Rodrigo ”Lelis” Santos, koji je prethodne nedelje nastupao za Beastcoast kao izmena. On je odigrao fantastičan turnir i zasluženo je dobio ovu priliku, dok će na poziciji broj 1 igrati Nikita ”Daxak” Kuzmin, koji je do skoro igrao za Winstrike.

Kako vam se dopada nova postava?

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.