Esports B92.net

North prebacio JUGi-a na klupu

Danas nas je iznenadila vest da se MSL vratio u dansku organizaciju, ali kada smo pisali o tome, još uvek nismo znali ko će napustiti petorku. Par sati kasnije, saznajemo da će AWPer Jakob ”JUGi” Hansen biti taj koji će napustiti ovaj sastav, te možemo da očekujemo da će MSL možda ponovo imati priliku da isproba snajper, kao što je to bilo na njegovom pretposlednjem turniru za North tokom prvog mandata.

Predrag Ciganović RUR
Podeli

North je danas izbacio klip u kojem su predstavili nove dresove i na kraju istog, predstavljen je i MSL.Tada još uvek nisu postojale informacije o odlasku JUGia, ali ubrzo nakon toga oglasila se i organizacija.

Dvadesetdvogodišnjak se ovoj organizaciji pridružio u maju kada je završena saradnja sa CadiaN-om. Od tada, JUGI nije uspevao da pronađe svoju formu, a North je polako padao sa svetskog vrhu, te je svoju poziciju kao drugi najjači CS:GO tim iz danske prepustio Heroicu, kojem se u međuvremenu i pridružio Cadian.

Iako je North završio 2019. godinu pobedu na DreamHack Openu u Sevilji, to nije bilo dovoljno da se prikriju svi loši rezultati koji su napravljeni tokom cele 2019. godine. Iako je bilo neophodno da se naprave neke promene, nismo sigurni da će MSL uspeti to da ispravi.

”JUGiev odlazak iz prve postave je nesretan, ali je takođe nešto što je morali da se odradi kako bi napravili balans u timu, kojem je neophodan dobar vođa”, rekao je direktor Northa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.