Esports B92.net

Nekadašnji osvajač CS:GO Majora potpisao za T1 Valorant ekipu

Nekadašnji osvajač CS:GO Majora u Bostonu, Tejlor ”Skadoodle” Latam, je sinoć na svom tviter nalogu potvrdio da će postati peti i poslednji član novooformljene Valorant ekipe T1.

Predrag Ciganović RUR
Podeli

Nekada jedan od najboljih CS:GO igrača iz Severne Amerike, povukao se sredinom 2018. godine, kada je odlučio da se posveti strimovanju. Iako je napomenuo da se neće vratiti profesionalnoj CS:GO sceni, nije ništa rekao i za Valorant.

Tokom svoje CS:GO karijere osvajao je mnoge velike turnire i igrao je za mnoge velike ekipe, ali njegov period u dresu Cloud9-a je definitivno bio najuspešniji, što je i krunisao Major trofejom u januaru 2018. godine. Kao neko kome nije bio problem da se navikne na novu pucačinu, Skadoodle je veoma brzo postao i jedan od najboljih Valorant igrača, zbog čega je odlučio da se ponovo oproba na najvećoj sceni.

Pre par sedmica, T1, jedna od najpoznatijih svetskih gejming organizacija, koja iza sebe drži sve rekorde kada je u pitanju League of Legends, predstavio je četiri igrača koja će braniti njihove boje kada krenu Valorant takmičenja. Sinoć su zvanično potvrdili da će se Braxu, AZK-u, Food-u i Crashiesu pridružiti i Skadoodle. To znači da su se okupila čak trojica članova one čuvene IBP postave, za koju danas već svi znaju kako je završila.

Da li mislite da će ovi momci imati uspeha u Valorantu kao što su imali u CS:GO-u?

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.