Esports B92.net

Device ponovo bez nagrade za najboljeg igrača godine

Ovog vikenda saznali smo ko se nalazi na trećem mestu HLTV liste najboljih CS:GO igrača godine, a danas je i taj dan, kada ćemo konačno saznati ko će dobiti titulu najboljeg u 2019. godini.

Predrag Ciganović RUR
Podeli

Igrač koji možda i najviše zaslužuje da bar jednom u svojoj karijeri bude na prvom mestu ove liste je definitivno Nikolaj ”device” Reedtz. Najbolji igrač Astralisa ponovo je predvodio svoju ekipu do prvom mesta na svetu, kao i do dva Major trofeja. Iako je bio nerealno dobar tokom cele godine, nalazi se tek na trećem mestu, što ga možda i neće previše boleti, kada se upored broj osvojenih trofeja.

Iako im je Team Liquid u ovoj godini uzeo Intel Extreme Grand Slam, device je sa svojom ekipom uspeo da osvoji čak 6 trofeja, od čega su 2 Major titule. Ove godine je takođe dobio 2 MVP nagrade, zbog čega se sada ubedljivo nalazi na prvom mestu igrač po broju osvojenih MVP nagrada. Ono što krasi ovakvog igrača, je to što on nema slabosti u igri. Svakim oružjem barata fantastično zbog čega je uspeo da zabeleži fantastičan rejting od 1.22.

Ovaj momak je do sada u svojoj karijeri osvojio sve što se može osvojiti, a gledajući formu danske ekipe, deluje kao da će da nastavi da osvaja trofeje u 2020. godini. Teško će uspeti da nadmaši 2018. i 2019. godinu, ali mi smo ubeđeni da se on neće predati, kada je u pitanju trka za poziciju broj 1.

Kompletan pregled njegove godine, kao i njegove karijere, možete pročitati na HLTV-u.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.