FCB lansirao kampanju sa 1.440 reklama

Osmišljena za promociju mobilne igre Slotomania, jedinstvena kampanja globalne marketinške mreže FCB nudi reklamu za svaki minut dana ili noći, a svaka je utemeljena na stvarnim podacima i nesvakidašnjim činjenicama koje su na neki način povezane s trenutkom započinjanja igre.

Podeli

Kampanju koju možete videti na web stranicama whyitsokaytoplay.com koordinisao je FCB Happiness iz Brisela, ali su u nju bile uključene 73 FCB reklamne agencije iz celog sveta, uključujući i regionalnu mrežu FCB Afirma sa centralom u Beogradu i predstavništvom u Zagrebu, na čelu s kreativnim direktorom Veljkom Golubovićem, te copywriterima Božidarom Cvetkovićem, Slobodanom Vujanovićem i Ivanom Štrukelj.

U kreativnom procesu učestvovalo je čak 14 vođa kreativnih timova, 37 kreativnih direktora, 142 copywritera i 30 montažera, koji su zajedničkim snagama realizovali čitavu kampanju u samo osam nedelja.

„Često me pitaju koja je prednost globalne mreže. Evo, upravo je Slotomania odgovor. Za sprovođenje jedne ovako ambiciozne ideje u delo bila nam je potrebna pomoć naših agencija iz celog sveta, ali smo zahvaljujući jasnoj strategiji, te sjajnim kreativcima, i uspeli!“ izjavila je ponosna kreativna direktorka i vođa FCB Global tima, Suzan Kridl (koja je, takođe, dobila svojih pet minuta, odnosno osmislila pet reklama za kampanju).

Video prezentaciju možete pogledati ovde: http://www.whyitsokaytoplay.com/

strana 1 od 3 idi na stranu