Vesti -

Nude novu atrakciju: Let bez odredišta avionom "Helou kiti"

Tajpej -- Tajvan nastavlja da udovoljava svojim stanovnicima željnim putovanja nudeći novo iskustvo - let bez odredišta, prenosi Si-En-En.

Izvor: SEEbiz
Podeli
Foto: EPA, DAVID CHANG
Foto: EPA, DAVID CHANG

Nakon ponude u kojoj su se u julu Tajvanci na aerodromu Songšan mogli prijaviti i ukrcati u prizemljene avione, jedna avio-kompanija otišla je korak dalje i nudi let bez odredišta.

Eva er, jedan od najvećih tajvanskih avio-prevoznika, ponudio je za Dan očeva 8. avgusta let kako bi zadovoljio potrebe za putovanjima.

Let traje oko tri sata i polazi sa aerodroma Taojuan u Tajpeju i potom se vraća na isto mesto.

"Međunarodni vazdušni saobraćaj prizemljen je više od pola godine", navodi se na internet-stranici kompanije Eva er. "Želja građana za odlascima u inostranstvo sve je jača. Kako bismo zadovoljili želje putnika, Eva er odlučio je da ponudi alternativno iskustvo putovanja na Dan očeva 8. avgusta."

Ako bude vedar dan, putnici će moći da vide iz vazduha atrakcije, poput ostrva Guišan i slikovitu obalu Huadong, kao i obližnja ostrva.

Leteće popularnim avionom "Helou kiti" i putnici mogu da očekuju da će ponuda u avionu biti povezana sa belom fiktivnom mačkom. Imaće besplatan internet i druge elektronske usluge, koje se obično nude samo na dugim letovima.

Obrok je osmislio šef Motokazu Nakamura, dobitnik tri Mišelinove zvezdice, prenosi SEEbiz.

Karta u ekonomskoj klasi iznosiće oko 150 evra, a putnici će moći uz doplatu od 30 evra da pređu u viši razred.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.