Vesti -

Na ovom prelepom ostrvu možete besplatno boraviti, uz samo jedan uslov

Stokholm -- Pisac Fredrik Hoeren, vlasnik ostrva u blizini Stokholma, poziva sve koji to žele da ga posete i budu njegovi gosti potpuno besplatno sedam dana.

Izvor: B92
Podeli
FOTO: Depositphotos, peter77
FOTO: Depositphotos, peter77

Njegova namera je da pomogne kreativnim ljudima da razviju svoje ideje, a smatra da je najbolja sredina za to čista priroda, na nekom mestu uz vodu.

Ukoliko vam se baš dopadne i želite da produžite boravak morate da ispunite jedan uslov - da ga ubedite da je ideja koju imate toliko dobra i posebna da i sam počne da veruje u nju.

Hoeren smatra da se kreativnost bolje razvija kada čovek provodi vreme sam sa sobom ili sa prijateljima koji ga inspirišu.

Umesto plaćanja smeštaja, osim ideje ovaj pisac traži samo da date neki dobrotvorni prilog. Takođe, kartu do Stokholma ćete platiti sami.

"Svi znamo da zaista sjajne ideje dolaze kada smo sami, kada smo opušteni, kada smo blizu prirode i kada se osećamo u skladu sa univerzumom", piše na veb sajtu Ideas Island.

Nedelja dana na ovom ostrvu, inače, košta 7.000 dolara. Ali, kako kaže vlasnik, ako to ne možete sebi da priuštite on će vam dozvoliti da boravite besplatno.

"Ostvro ideja je osmišljeno kao raj za kreativce. Mesto napravljeno da inspiriše i motiviše ljude sa sjajnim idejama da učine da se te ideje pretvore u stvarnost", piše na sajtu ostrva.

Inače, ovo je njegovo drugo ostrvo.

Kupio ga je da bi pomogao razvoju ideja i da tako vrati svetu za blagostanje koje je dobio.

Ovaj čovek smatra da je pogrešno tražiti od gostiju da plate boravak i biće srećan da snosi troškove ljudi koje će ono inspirisati da osmisle nove i razviju već postojeće ideje.

Na ostrvo se može doći od maja do septembra.

Da biste konkurisali ispunite obrazac na ovom veb sajtu.

Imena dobitnika biće objavljena u februaru ili martu.

Ukoliko posetite sajt ovog ostrva moći ćete da pročitate i utiske nekih od gostiju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.