Vesti -

Otvoren biznis forum na Kopaoniku

Tradiconalnim koktelom dorbodišlice na Kopaoniku sinoć je otvoren 29. Kopaonik biznis forum (KBF).

Izvor: Tanjug
Podeli
Foto: Promo
Foto: Promo

Domaćin je MK Grupa koja je priredila prijem za učesnike, a tokom naredna četri dana, prema navodima organizatora, KBF bi trebalo da okupi više od 1.000 učesnika.

U ime Saveza ekonomista Srbije (SES), organizaotra KBF, zvanicama se obratio predsednik SES Aleksandar Vlahović koji je izrazio ogromno zadovoljsto što se tradicionano okupljanje ekonomsita, stručnjaka, bankara, zaničnika međunarodnih organizacija poput Svetske banke i Međunardonog monetarnog fonda, ministara u Vladi Srbije, posle godinu dana ponovo održava na Kopaoniku.

"Zadovoljstvo mi je što ćete imati priliku da prisustvujete interesantim diskusijama na 33 panela u naredna tri dana", rekao je Vlahović i zavhalio MK Grupi na podršci.

Aleksandar Kostić, potpredsenik MK Grupe, svima je poželeo dobrodošlicu u renovirani hotel Grand i poželeo im uspešan rad.

"Verujem da su se svi uželeli dobrih diskusija i da će ovaj 29. KBF biti najbolji do sada", rekao je Kostić.

Prva četri panela od 33 koliko će ih biti organizovano, održana su danas, a velikom skupu na Kopaoniku prisustvovaće predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić, mnistri Siniša Mali i Darija Kisić, i između ostalih, guverner Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabaković.

Najavljeni su i ministri Tomislav Momirović, Marija Obradović i Zorana Mihajlović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.