Vesti -

"Uzmi račun i pobedi 2021": Održano izvlačenje, dodeljeno pet automobila i stan u Beogradu

Beograd -- U drugom izvlačenju jesenjeg kruga nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2021", juče je dodeljeno pet automobila "fijat 500L" i stan u Beogradu

Izvor: Tanjug
Podeli
Ilustracija: Depositphotos, elenathewise
Ilustracija: Depositphotos, elenathewise

Najvredniju nagradu, stan u naselju Zemunske kapije, dobila je Nedeljka Zukanović iz Beograda.

Srećne dobitnike nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2021", iz bazena u studiju RTS sa 9.219.664 pristiglih koverata, izvukla je glumica i voditeljka Anđelka Prpić.

Dobitnici automobila "fijat 500L" su Mladen Smiljanić iz Beograda, Zorica Tucakov iz Zrenjanina, Drina Ðorđević iz Surčina, Lazar Milošević iz Kruševca i Vera Bosnić iz Zemun polja.

Izvlačenje je pratila Komisija čiji su članovi Vladica Miloradović iz Poreske uprave Ministarstva finansija, Aleksandar Stanojović iz NBS, Dragoslav Glišović, takođe iz Poreske uprave, Irena Raković iz Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija i zamenica predsednice Komisije, Jelena Gavrilović iz Ministarstva finansija.

I generalni direktor "Pošta Srbije" Zoran Ðorđević prisustvovao je izvlačenju, i ukazao da raste svet građana u pogledu borbe protiv sive ekonomije.

"Borba protiv sive ekonomije se nastavlja, a nagradna igra tome doprinosi", ocenio je Ðorđević.

Građane u ukupno šest jesenjih izvlačenja očekuju vredne nagrade: 30 automobila "fijat 500L" i osam stanova u Beogradu - sedam u naselju "Zemunske kapije" i glavna nagrada - stan u "Beogradu na vodi".

U nagradnoj igri, koju organizuje Vlada Srbije, a podršku pruža NALED, pravo učešća imaju svi punoletni građani Srbije koji pošalju koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 1. aprila, sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara. Slanje koverata je potpuno besplatno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.