Vesti -

Svetofor marketi uskoro u Srbiji: "Ne nudimo sjajne pločice i skupe lustere, već najnižu cenu"

Još jedan ruski trgovinski lanac otvoriće vrata kupcima u Srbiji.

Izvor: B92/Ana Ristović
Podeli
Ilustracija: Pili Greem/Shutterstock
Ilustracija: Pili Greem/Shutterstock

Danas dobijamo prvi MERE market: Ruski prodajni lanac za B92.net otkriva svoje velike planove

Naime, kako je ranije najavljeno, nakon lanca Mere, u Srbiju dolazi i sestrinska kompanija Svetofor.

"U Srbiji već postoji mreža supermarketa koji rade pod nekoliko različitih brendova, na primer Mercator Group drži markete Merkator, Idea, Roda. Ili drugi primer - jedna kompanija je vlasnik mreže Maxi i Tempo. Naši marketi Mere i Svetofor rade po istim principima, a to je najniža cena. Mi otvaramo markete na mestima koji su lako dostupni kupcima, u naseljenim mestima u blizini najprometnijih ulica. Naš brend Mere je poznatiji u Evropi, dok je Svetofor poznatiji za kupce Rusije i zemalja ZND", kaže za B92.net menadžerka brenda Mere za odnose s javnošću Antonela Bijelić Milojica.

Kako dodaje, očekuju da lokalno stanovništvo sa zadovoljstvom posećuje njihove markete i kupuje robu koja će biti kako domaće srpske proizvodnje i porekla, tako i ruske.

"Naš glavni princip je da predložimo kupcu najnižu cenu kvalitetnog proizvoda, zato ne nudimo sjajne pločice i skupe lustere, već markete nalik na magacine i robu izloženu na paletama i paletnim regalima, kao i robu u rashladnoj komori, za čuvanje i držanje robe sa kraćim rokom trajanja pod određenim niskim temperaturama", ističe naša sagovornica.

Podsetimo, prvi Svetofor marketi biće otvoreni u Subotici i Kruševcu 26. februara.

"Uz Vršac, gde je otvaranje 26. februara, u martu spremamo otvaranje i marketa Mere u Kraljevu", napominje Antonela Bijelić Milojica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.