Vesti -

Marketing direktor Szigeta i PR Amsterdam Dance eventa nova pojačanja Exitovog tima

Beograd -- Uoči velike proslave dve decenije postojanja EXIT festivala, tim jednog od najpoznatijih srpskih brendova doživeo je znatna pojačanja.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Darja Balšić
Foto: Darja Balšić

Andras Berta, dugogodišnji marketing direktor Szigeta i predsednik marketing grupe pri krovnoj Evropskoj festivalskoj asocijaciji Yourope, preuzeo je poziciju međunarodnog marketing menadžera Exitovih festivala.

Britanka Niki Maknil novi je internacionalni PR menadžer, dok je na mesto direktora za odnose sa javnošću imenovan jedan od vodećih stručnjaka za odnose sa javnošću u regionalnoj muzičkoj industriji, Sanjin Đukić iz Zagreba, saopšteno je..

Kako se navodi, jedan od najvažnijih ciljeva novog tima u slavljeničkoj godini biće fokus na jačanje Exitovog međunarodnog uticaja i dolazak što većeg broja inostranih posetilaca. Namera je da uz dalje povećanje doprinosa Exita domaćoj turističkoj privredi, koji za prethodnih 20 godina iznosi oko 200 miliona evra, festival narednih 200 miliona srpskoj ekonomiji donese već do 2030. godine, navedeno je u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.