Vesti -

Nakon četiri meseca pauze: Ponovo lete iz Niša do ovog evropskog grada

Niš -- Irska avio-kompanija Rajaner danas je obnovila letove iz Niša ka Berlinu, posle četiri meseca pauze zbog pandemije korona virusa.

Izvor: Tanjug
Podeli
Foto: Depositphotos, 3dmentat
Foto: Depositphotos, 3dmentat

Kako se navodi u zajedničkom saopštenju irske niskobudžetne kompanije i Aerodroma Srbije, Berlin je tako prva linija Rajanera koja se realizuje u letnjem redu letenja.

Linija do Malte se očekuje sredinom avgusta meseca kada vlasti te zemlje ukinu restrikcije za putovanja.

Građani Srbije sada mogu da planiraju letnji odmor po, kako se navodi, najnižim cenama, pridržavajući se novih zdravstvenih mera koje je Rajaner preporučio kako bi zaštitio zdravlje svoje posade i kupaca.

U sklopu obnove letova iz Niša ka Berlinu, irska kompanija je pokrenula prodaju sedišta po ceni od 26,99 evra u jednom pravcu i to za putovanja do oktobra 2020. godine, a uz uslov da budu rezervisana do srede 5. avgusta, isključivo na zvaničnoj veb stranici avio-kompanije "www.ryanair.com".

"S obzirom da će sedišta po ovim cenama brzo biti prodata, putnici bi trebalo da se što pre prijave na ''www.ryanair.com'' i izbegnu da propuste ovu priliku", rekla je Olga Pavlonka predstavnica Rajanera.

Dušan Knežević, predstavnik niškog aerodroma "Konstantin Veliki" rekao je da obnova letova Rajanera povećava broj destinacija sa tog aerodroma.

"Pored leta za Berlin, očekujemo da će se destinacije na kojima je Rajaner leteo iz Niša pre pandemije postepeno obnavljati, kao i da će se uvesti nove", rekao je Knežević, dodaje se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.