Vesti -

Er Srbija od danas leti i za London i Beč

Beograd -- Nacionalna avio-kompanija Er Srbija, pored već uvedenih letova za Cirih i Frankfurt, od danas leti i za London (Hitrou) i Beč.

Izvor: Tanjug
Podeli
Foto: Depositphotos, todordinchev
Foto: Depositphotos, todordinchev

Er Srbija će avionima A319 imati let za London u 10.25 i let za Beč u 18.50, objavio je beogradski aerodrom Nikola Tesla.

Takođe danas,u Er Srbija će leteti i za Cirih u 12.40 i za Frankfurt u 17.30.

Srpski avio-prevoznik je 21. maja obnovio komercijalni putnički saobraćaj letovima za Cirih i Frankfurt.

U prodaji su karte za još dve destinacije, Pariz i Amsterdam, za letove od 31. maja, za kuda je do 14. juna predviđen jedan let nedeljno.

Pored toga, Er Srbija će obnoviti komercijalne letove do Njujorka 6. juna, dok će od 13. juna broj prekookeanskih letova srpske nacionalne avio-kompanije biti povećan na dva puta nedeljno.

Nacionalna avio-kompanija počeće u poslednjoj nedelji maja postupno obnavljanje letova do pojedinih destinacija u regionu.

Er Srbija planira da obavi prvi let od Beograda do Ljubljane 29. maja, kao prva avio-kompanija koja se vraća na taj aerodrom, a da zatim tokom prve dve nedelje juna, pored Ljubljane, ponovo uspostavi saobraćaj i do Podgorice, Tivta, Sarajeva, Banjaluke i Skoplja.

Srpski avio-prevoznik će obnavljati redovan putnički saobraćaj u skladu sa odlukama regulatornih organa drugih država.

Er Srbija je najavila da će na svojim letovima primenjivati sve neophodne mere bezbednosti, u skladu sa najvišim bezbednosnim i higijenskim standardima, kao i uputstvima nadležnih domaćih i međunarodnih regulatornih tela.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.