Vesti -

"Do kraja godine ovde će jedna srpska kompanija otvoriti fabriku"

Beograd -- Uoči sutrašnje posete Drvaru, predsednik Aleksandar Vučić podsetio je na na svoje obećanje da će jedna srpska kompanija otvoriti fabriku u Drvaru.

Izvor: Tanjug
Podeli
Foto: Tanjug, Dragan Kujundzic
Foto: Tanjug, Dragan Kujundzic

"Do kraja godine ovde će jedna srpska kompanija otvoriti fabriku. Hoću da vas vidim nasmejane kao danas i da imate budućnost na ovim prostorima. Ponovo ću da dođem u Drvar da vidim kako se troše sredstva koje je dala Srbija", podsetio je Vučić na svoje reči 13. septembra 2019. godine, na nalogu "buducnostsrbijeav" na Instagramu.

Predsednik Srbije posetiće sutra Drvar i Mrkonjić Grad. Kako je predviđeno programom posete, Vučić će u Drvaru najpre prisustvovati otvaranju filijale Komercijalne banke, obići Dom zdravlja, a zatim prisustvovati otvaranju pogona fabrike Jumko, saopštila je pres služba predsednika.

U nastavku posete Vučić će obići Gimnaziju i Mašinsku školu u Mrkonjić Gradu, a predviđen je i sastanak sa zvaničnicima i privrednicima u toj opštini. Podrška Srbije privrednom razvoju Drvara dogovorena je u septembru prošle godine prilikom posete predsednika Vučića.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.