Vesti -

Supernova: United Media dala nepovoljniju ponudu nego ranije

Beograd -- Kablovski operater Supernova izdao je saopštenje povodom prestanka emitovanja kanala u vlasništvu firme United Media.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Depositphotos/REDPIXEL
Foto: Depositphotos/REDPIXEL

Iz Supernove je saopšteno da je ta kompanija dostavila nepovoljniju ponudu u odnosu na ono što su imali operateri u prethodnom periodu.

Naime, ponuda je dostavljena sa izuzetno visokom cenom, koja pritom ne obuhvata dozvolu za emitovanje svih njihovih kanala, uključujući Novu S i Novu Sport, kaže se u saopštenju.

Iz tog operatera su naveli da su prihvatili osnovne elemente, cenu i dužinu trajanja ugovora, ali da je United Media "otišla korak dalje i u pregovorima tražila da se teritorijalno i po broju korisnika ograniče, odnosno da se više ne širi i ne razvija ukoliko želi saradnju sa United Media“.

"Takođe, velika prepreka u pregovorima je bilo nedavanje Nove sport, a bez minimalne garancije da će ključni sportski događaji ostati na Sport klub kanalima", navodi se u saopštenju.

Prethodno je kompanija United Media saopštila da korisnici kablovskog operatora Supernova od danas ne mogu da gledaju njene kanale, jer je ugovor o distribuciji istekao i nije obnovljen.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.