Vesti -

Iz Kraljeva do Beča: Prvi let sa "Morave" 17. decembra

Kraljevo -- Prvi let za Beč sa aerodroma "Morava" u Lađevcima zakazan je za 17. decembar.

Izvor: RINA
Podeli
Foto: RINA
Foto: RINA

Karte za ovaj let su od danas u prodaji putem agencija i Kontakt centra "Er Srbija", saopšteno je na zvaničnom sajtu ove kompanije.

"Er Srbija će svoju ponudu proširiti letovima iz Kraljeva. Aerodrom Morava postaće naš treći matični aerodrom u Srbiji i biće namenjen pre svega putnicima iz zapadne Srbije i šumadijskog regiona. Nakon pokretanja letova za Beč, putnici takođe mogu očekivati uvođenje redovnih letova za Grčku. Svi oni koji žele da putuju sa aerodroma Morava mogu očekivati tradicionalno dobru uslugu po povoljnim cenama", izjavio je Dankan Nejsmit, generalni direktor "Er Srbija".

Nacionalna avio-kompanija će obavljati letove od Kraljeva do Beča i Soluna kao rezultat javnog poziva za vazduhoplovne službe od javnog interesa koji je održala Vlada Srbije, prenosi RINA.

Bečki letovi biće dostupni tokom cele godine, dva puta nedeljno zimi i tri puta nedeljno leti, dok će letovi iz Soluna biti sezonski sa dva leta nedeljno. Er Srbija će vršiti letove na obe destinacije iz Kraljeva koristeći regionalni avion ATR72 Turboprop.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.