Vesti -

Udžbenici svih izdavača na jednom mestu

Priprema za novu školsku godinu i kupovina udžbenika izazovi su sa kojima se i roditelji i đaci susreću svake godine. Pitate se postoji li način da sve bude obavljeno na vreme i bez žurbe?

Podeli
Foto: Promo
Foto: Promo

Izdavačka kuća Data Status pronašla je jednostavan i brz način da sve što je jednom školarcu potrebno, bio on osnovac ili srednjoškolac, bude lako dostupno bez stresa za roditelje . Koji su to načini da udžbenici svih izdavača budu spremni, a roditelji i đaci zadovoljni i sigurni u pravi odabir, pročitajte u nastavku teksta.

Tri klika do udžbenika

Na sajtu http://www.3klikadoudzbenika.rs i https://www.datastatus.rs/udzbenici možete poručiti udžbenike svih izdavača za sve razrede osnovne i srednje škole, koji su akreditovani i odobreni od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, i to samo u tri klika - lako i sigurno!

Udžbenici i školski pribor neophodni za uspešan početak školske godine biće na Vašoj adresi u najkraćem roku i to - potpuno besplatno za porudžbine iznad 3.000 dinara, uz poklon nalepnice i raspored časova. Za porudžbine iznad 6.000 dinara dobijate uvijače za svaki udžbenik. Ima li lakšeg i pogodnijeg načina za kupovinu udžbenika?

Ako više volite ličnu kupovinu...

Možete posetiti knjižaru Data status u ulici Kraljice Marije (poznata i kao Ulica 27. marta) broj 43, u blizini Poštanske štedionice u Beogradu. Tu će Vas sačekati ljubazno osoblje, pomoći pri odabiru odgovarajućih udžbenika za svaki uzrast, svezaka i ostalog školskog pribora. Knjižara će u subotu 4. septembra raditi od osam do 20 sati, a u nedelju 5. septembra od deset do 18 sati kako bi kupovina udžbenika bila laka i jednostavna.

Tim iskusnih poznavalaca udžbenika svih izdavača rado odgovara na sva pitanja i nedoumice, možete pozvati brojeve telefona: 011/30-39-025; 011/30-39-026; 060/3017-854 ili kontaktirati putem e-mail adrese webshop@datastatus.rs.

Plaćanje se može izvršiti prilikom isporuke (pouzećem), uplatnicom, a posebna pogodnost je ta što se udžbenici mogu platiti do šest mesečnih rata ukoliko kupujete onlajn platnim karticama Banka Intesa.