Vesti -

Udžbenici svih izdavača na jednom mestu

Leto je u punom jeku i čini se da svi odlažemo da razmišljamo o septembru, veoma stresnom i nimalo lakom periodu, posebno za roditelje. Povratak u školu ma koliko radosti da donosi deci, toliko pred roditelje postavlja razne izazove. Kućni budžet je opterećen, uvek nedostaje vremena da se sve postigne i, kao obično, uvek nešto iskrsne.

Podeli
Foto: Promo
Foto: Promo

Kako bi se roditelji malo rasteretili i sa spiska obaveza sklonili bar jednu stavku, postoji veoma lak način da roditelji poruče udžbenike za osnovce i srednjoškolce u samo nekoliko klikova i to preko sajtova www.3klikadoudzbenika.rs ili www.datastatus.rs. Na ovim sajtovima se mogu naći udžbenici svih izdavača, akreditovani u skladu sa planom i programom Ministarstva prosvete.

Sve je objedinjeno na jednom mestu i vrlo je jednostavno, uz minimum potrošenog vremena. Takođe, pored udžbenika se može pronaći i sve ostalo što je deci neophodno za uspešan početak školske godine. I ono što je najbolje - sve stiže na kućnu adresu. Dostava je besplatna za sve porudžbine preko 3.000,00 dinara uz nalepnice i raspored časova, a za porudžbine veće od 6.000,00 dinara na poklon se dobijaju uvijači za svaki udžbenik.

Ukoliko ipak želite lično da preuzmete svoju porudžbinu to možete uraditi u knjižari Centar u ulici Kraljice Natalije (27. marta) broj 43, Beograd (kod Poštanske štedionice). Radno vreme knjižare će biti produženo u narednom periodu. U subotu 28. avgusta i 4. septembra 2021. radno vreme je od osam do 20 sati, a u nedelju 29. avgusta i 5. septembra 2021. knjižara će raditi od deset do 18 sati.

Dodatne informacije možete da dobijete putem brojeva telefona 011 3017 834 ili 011 3039 025 ili e-mail adrese webshop@datastatus.rs. Zaposleni su na raspolaganju da odgovore na sva pitanja i nedoumice kao i da pomognu prilikom poručivanja.

Dodatne informacije možete da dobijete putem brojeva telefona 011 3017 834 ili 011 3039 025 ili e-mail adrese webshop@datastatus.rs. Zaposleni su na raspolaganju da odgovore na sva pitanja i nedoumice kao i da pomognu prilikom poručivanja.
Ukoliko ste na odmoru možete da napišete kada želite da vam udžbenici budu isporučeni. To znači da više ne morate da čekate u redovima da biste obavili kupovinu udžbenika već to možete da uradite veoma brzo i jednostavno.

Plaćanje se može izvršiti prilikom isporuke (pouzećem), uplatnicom, a posebna pogodnost je ta što se udžbenici mogu platiti do šest mesečnih rata ukoliko se plaćanje vrši onlajn platnim karticama Banka Intesa.

Umesto čekanja u redovima, nepotrebnog stresa, izvođenja neverovatnih manevara da se sve obavi kako treba i na vreme (jer deca i škola ne smeju da čekaju), sada se samo u tri klika može stići do udžbenika.