Euromoney: CBS International i Cushman&Wakefield grupa najbolji na tržištu nekretnina

Vodeća konsultantska kuća za nekretnine CBS International i njen globalni partner, Cushman&Wakefield grupa, i zvanično su potvrdili lidersku poziciju i prema izboru uglednog časopisa Euromoney, proglašeni su za najbolje konsultante u svim konkurentnim kategorijama.

Podeli
FOTO: Promo
FOTO: Promo

Kompanija CBS International trijumfalno je obeležila ovogodišnji izbor za najuspešnije u svom segmentu poslovanja, osvojivši prvo mesto u sve četiri kategorije:

- najbolja konsultantska kuća za nekretnine
- najbolji ekspertski tim za procenu vrednosti nekretnina
- najbolja konsultantska kuća na polju posredovanja u kupoprodaji i izdavanju nekretnina
- najbolja konsultantska kuća u oblasti istraživanja tržišta nekretnina.

Posebnu zanimljivost predstavlja činjenica da je ovogodišnji pobednik na svetskom nivou, u istim kategorijama, grupacija Cushman&Wakefield, čiji je kompanija CBS International partner, te su tako internacionalni saradnici objedinili lokalnu i globalnu dominaciju i na najbolji mogući način krunisali saradnju.

Ugledna međunarodna finansijska publikacija, časopis Euromoney, već 15. godinu zaredom organizuje glasanje u kojem čitaoci, predstavnici top menadžmenta svetskih korporacija, finansijskih institucija i poznatih kompanija iz više od 75 zemalja, biraju najbolje konsultante, investitore i institucije na lokalnom i globalnom tržištu.

"Ponosan sam što je naša kompanija partner najvećih internacionalnih i domaćih klijenata u realizaciji njihovih važnih projekata, pa ovu nagradu vidim kao potvrdu našeg višegodišnjeg truda da na svaki zahtev odgovorimo stručno i posvećeno. Mi smo jedan od malobrojnih timova gde čitav menadžment tim radi zajedno više od decenije. Utoliko ova nagrada ponovo potvrđuje tezu da je sve u ljudima i jakom timskom duhu, a samim tim nas jasno i opredeljuje kojim putem ćemo se dalje razvijati i na čemu će biti naš fokus", istakao je Dragan Radulović, regionalni direktor kompanije CBS International, koja osim u Srbiji, svoje uspešno poslovanje regionalno unapređuje na tržištu Hrvatske, Crne Gore i Makedonije.

O časopisu Euromoney:

Časopis Euromoney je osnovan 1969. godine sa ciljem da izveštava o ponovnom pojavljivanju međunarodnih tržišta kapitala. Euromarket, po kojem je časopis i dobio ime, prethodnik je današnjih glavnih globalnih tržišta kapitala. Euromoney se zalagao za rast Euromarketa, postavši vodeći časopis veleprodajnog finansijskog sveta, njegovih institucija i korisnika. Euromoney Nagrade za izvrsnost tradicionalno se dodeljuju finansijskim institucijama koje su u radu sa klijentima demonstrirale najviši nivo usluge, inovativnosti i ekspertize.

O kompaniji CBS International:

Vodeća konsultantska kuća za nekretnine CBS International je deo Cushman&Wakefield grupacije, jedne od globalno najvećih konsultantskih kompanija za nekretnine, koja broji preko 51.000 zaposlenih u više od 70 zemalja. Kao regionalni lider, CBS International je ušao u drugu deceniju rada na tržištu nekretnina u Srbiji sa besprekornim rezultatom, pokrivajući širok spektar integrisanih usluga: procenu vrednosti nekretnina i razvojni konsalting, izdavanje i prodaju kancelarijskih i maloprodajnih prostora, izdavanje i prodaja stambenog prostora, izdavanje i prodaja industrijskih objekata, prodaja zemljišta, istraživanje tržišta, upravljanje projektima, marketing, upravljanje i održavanje nepokretnosti.
Za više informacija posetite: www.cw-cbs.rs / www.cushmanwakefield.com

PR

U ovoj kompaniji vam za posao ne traže vezu, ali je važno da imate OVO!

"U Srbiji ne možeš da dobiješ dobar posao bez debele veze","Svi konkursi su namešteni!","Ako nemaš radno iskustvo, teško da ćeš se zaposliti", "Najbolje čemu možeš da se nadaš je neplaćena praksa ako nemaš vezu"... Ako su ovo vaše prve misli pre traženja posla, onda čitajte dalje.

PR ponedeljak 16.09. 15:40
strana 1 od 4 idi na stranu