Vesti -

Organizujte svoje poslovanje: Pravi poslovni softver ima rešenje za sve

Beograd -- Poslovni softver je svaki softver koji se koristi kao podrška poslovanju, a njegova važnost za kompanije se u današnje digitalno doba ne može preuveličati.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Depositphotos/peshkova
Foto: Depositphotos/peshkova

Tu se misli na podršku ekonomskim poslovnim procesima kao što su izdavanje računa, prijem računa, izdavanje i prijem robe i mnogi drugi, u zavisnosti od potreba preduzeća.

Osnovni cilj korišćenja poslovnog softvera je povezivanje svih sektora poslovanja u jedan integrisan sistem, koji koristeći istu bazu podataka omogućava različitim sektorima da dele informacije i komuniciraju jedan sa drugim.

Za poslodavca, takav softver pruža maksimalan uvid u sve vrste troškova i dobiti, pregled poslovne dokumentacije na jednom mestu, uz izveštaje neophodne za analizu i planiranje poslovanja.

Sa stanovišta zaposlenog, poslovni softver omogućava jednostavnije i brže obavljanje svakodnevnih poslova, veću produktivnost i smanjenje papirologije.

Sa tačnim i pravovremenim informacijama o poslovanju koje vodimo u prilici smo da donosimo ispravne odluke, da bolje izbalansiramo ulaganje i dobit čineći svoj rad isplativijim.

Kako odabrati softver

Foto: Telekom Srbija
Foto: Telekom Srbija

Umreženo poslovanje, mogućnost razmene podataka, nadogradnji i prilagođavanja specifičnim potrebama kompanija odavno su značajna stavka prilikom izbora poslovnog softvera.

Dobar poslovni softver primenjiv je na kompanije svih veličina, uključujući preduzetnike, mala i srednja preduzeća. Upravo njima namenjen je mts-ov BIZPLANER, poslovni softver koji olakšava dnevno poslovanje, skraćuje vreme potrebno za administraciju, omogućava planiranje poslovanja i donošenje odluka na osnovu dobijenih podataka i jednostavno upravljanje, kontrolu i organizaciju svih poslovnih procesa.

Nudi i sažet vizuelni prikaz poslovnih informacija u cilju efikasnijeg poslovanja kao i inteligentno planiranje i vođenje poslovanja.

Takođe poseduje i ono bez čega se savremeno poslovanje ne može zamisliti, a to je da mu se može pristupiti sa svih uređaja, mobilnih telefona, tableta ili računara, što omogućava konstantno nadgledanje, optimizaciju i unapređenje poslovnih aktivnosti.

Prilagođen je delatnostima kao što su usluge, trgovina i građevinarstvo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.