Vesti -

SUPERSTAR TV – ekskluzivno na mts BizTV-u i m:SAT TV-u!

Izvor: B92, Ivana Nikolić
Podeli
Foto: Depositphotos, AndreyPopov, 19926467
Foto: Depositphotos, AndreyPopov, 19926467

Izaberite izuzetno bogatu ponuda kvalitetnog filmskog i serijskog sadržaja na SuperStar TV kanalu i pratite nas preko mts BizTV-a i m:SAT paketa u okviru osnovne mts TV ponude.

Uživajte u najpoznatijim holivudskim naslovima renomiranih svetskih produkcija, premijernim serijskim programima i raznovrsnim humorističkim sadržajima na jednom mestu. Na raspolaganju je i novi humoristički serijal „Daleko je Holivud“ koji se emituje svake subote od 21h. Ovaj sitkom smešta velikane našeg glumišta – Borisa Komnenića, Predraga Ejdusa, Petra Božovića i Danicu Maksimović u njima poznato okruženje pozorišta. Ovde, međutim, oni tumače uloge umišljenih diva i neostvarenih glumaca malog provincijskog pozorišta negde u Srbiji, koji na krajnje zabavan način dočaravaju borbu za opstanak i slavu svojih tragikomičnih karaktera.

Na male ekrane se vraća i jedna od najomiljenijih TV porodica u novoj sezoni popularnog serijala. Zagarantovan je dobar smeh uz druženje sa porodicom „Sinđelića”, koja će se premijeno prikazivati na SuperStar TV svakog radnog dana od 20 časova.

SuperStar TV kanal je još ranije postao novi dom slavnih arhivatora iz „Državnog posla“, koji su nagovestili gledaocima svakodnevnu odličnu zabavu i tonu humora na jednom mestu. To je dodatno potvrdio i neobični kućni savet jedne sasvim obične zgrade, šireći smeh od “Vrata do vrata” u seriji rađenoj po originalnom francuskom hit sitkomu.

Nova serija na SuperStar TV kanalu je i sjajan špijunski triler „Državni službenik“. To je uzbudljiva priča o agentima srpske tajne službe, njihovim pokušajima da pronađu ravnotežu između porodičnog i poslovnog života i velikim profesionalnim iskušenjima kroz koja prolaze, a koja će vas odmah osvojiti.

Opredelite se za vrhunski kvalitet premijum SuperStar TV kanala i pratite ekskluzivan TV sadržaj uz Vaš mts BizTV ili m:SAT!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.