- Komentari -
  1. Inace, Bacvice su bukvalno gradska plaza.
    Dakle kao kad neko u BG kaze da je za 3min u strogom centru, to bi otprilike ovo znacilo.
    Ovi sa Dorcola mogu za nekoliko minuta da izadju na reku, a proverite cene stanova.
    Opet poredjenja radi, iza trznog centra Rajiceva koji se nalazi u Knez Mihajlovoj, gradi se stambeni kompleks koji stanove slicne kvadrature prodaje po istoj ovoj ceni, s tim sto im u opisu stoji da su na tri minuta od centra grada kao i da su na samom pocetku Kalemegdenskog parka.
    Ista cena kvadrata.
    Jedan stan izlazi na park, a drugi na Jadransko more.
    U jednoj drzavi je realna prosecna plata 350 evra, a u drugoj bar tri put veca.
    (Tafak, 10. maj 2022 06:57)

    # Link komentara

  2. Јбт, па који билде треба да будеш и бацаш паре у хладни Јадран, кад је на топлом Егејском мору, на Халкидикију, квадрат од 500€ до 1500€. Станови фул опремљени, са погледима на море и километарске пешчане плаже, а терасе и до 30м2, а не улазе у цену квадрата! Рај на земљи! Још нас и воле!
    (DRAMAQUEEN, 8. maj 2022 09:54)

    # Link komentara

  3. Verovatno je to isti slučaj kao kod nas u Beogradu. Puste želje vlasnika.Čuli da su cene skočile pa bi da se obogate preko noći.Ne ide to tako, već sam 30 god trgovac i znam kako kupci reaguju na nerealne cene,na poskupljenja. Kod nas po oglasima je 90% stanova sa nerealnim cenama, velike ambicije prodavaca.I tako se ti oglasi vrte mesecima pa čak i par godina, ne mogu da se prodaju.I kad nestanu iz oglasa, verovatno da nije prodat nego je vlasnik povukao oglas. Bar kod nas su oglasi besplatni na internetu.Agencije ako oglčašavaju,oni povuku oglas posle nekoliko meseci neuspešnog oglašavanja.Neko ko stavi cenu za 50% iznad realne, sumnjam da se sa njim može cenjkati i nešto dogovoriti.Ja takve nikad nisam ni zvao kada sam kupovao stan.Ako mogu da oborim cenu 10-20% onda pokušam,a one kojima moram obarati cenu za 40-50% ,takve ne želim videti.Ja sam dva puta prodavao svoj stan, prodao sam za mesec dana.Oborio sam cenu 10% i bilo u redu. Neko se žalio da je kuću prodavao godinama,nije mogao da proda,prodao je za 80 hiljada a tražio 300 hiljada.I onda se čudio kako je tako dugo prodavao.
    (BDŠ, 8. maj 2022 09:43)

    # Link komentara

  4. jeftinije od kvadrata u beogradu na vodi, a neizmerno bolja kupovina
    (kaboom, 8. maj 2022 09:15)

    # Link komentara

  5. Nije Riva nego Bačvice i obzirom kako je stan opisan nije ni čudo kakva mu je cijena. Samo privatni parking u centru grada je neprocjenjiv, drugo najpoznatija plaža ti je u kvartu. A da je stan na Rivi ne bi se ni prodava jer od najma moš živit ka lord.
    (GogoSt, 7. maj 2022 22:31)

    # Link komentara

  6. Velika je razlika izmedju trazene cijene i one po kojoj je nesto kupljeno ili prodano. S obzirom da je rijec o starijoj gradnji i da nema niti jedan balkon taj stan moze postici cijenu od 200k€ do max. 240 k€. I to je previse ali ima kojima nije problem platiti tu cijenu. Za 500k€ covjek u HR moze kupiti puno bolji stan iste velicine u Splitu( kilometar dalje od Bacvica) sa bakonima ili terasama i garazom. Moze kupiti vikendicu ili apartman na nekom otoku,vikendicu ili kucu u Lici ili Gorskom kotaru i da mu jos ostane najmanje 100k€. Ako je oglaseni stan udaljen 3 minute hoda od plaze Bacvice nema teoretske mogucnosti da se od tog stana do splitske Rive dodje za 3 minute. Eventualno da kupac hoda do plaze a da do Rive sprinta.
    (Max, 7. maj 2022 22:28)

    # Link komentara

  7. Oboriti rekord moze samo kad se proda za te pare.
    (lop, 7. maj 2022 21:45)

    # Link komentara

  8. Samo deri, dok ne bude kvadrat 10.000!
    (Jastog, 7. maj 2022 20:50)

    # Link komentara

  9. Da ne misli da može,ne bi.
    (Genije, 7. maj 2022 20:06)

    # Link komentara

  10. Ako može prodati za te pare,to je tržišna cena,znači realna.. osim toga,to je splitska riva.
    (Fakti, 7. maj 2022 20:02)

    # Link komentara