- Komentari -
  1. tada smo izbacili naftarice iz kuće i prešli na TA
    sada izbacujemo TA i prelazimo na klime
    moja deca će da izbace klime i...
    učim ih da zapale vatru,naprave luk i strelu,koplje,buzdovan,uštave kožu
    (ludoje, 24. septembar 2022 18:58)

    # Link komentara

  2. Privreda koristi plin. Plina ima dovoljno. Plin je pet puta skuplji..
    (heax, 24. septembar 2022 18:53)

    # Link komentara

  3. Ne znam na osnovu cega se eliminise mogucnost masovne nezaposlenosti? Samo proslog meseca 800 firmi je otislo pod led. Naivan je to rezon, to se izokrene za 3 meseca naglavacke ako krene kaskadno propadanje firmi zbog nenaplativih potrazivanja od drugih bankrotiranih firmi.
    (Miljan, 24. septembar 2022 17:21)

    # Link komentara

  4. 1973 je bila kriza transporta, ali sada je drugi problem, privreda je zavisna na plimu, kao i mnogobrojne elektrocentrále, tako da se može desiti da nema ni posla a ni struje... Onda mogu da se inate koliko hoće
    (Avaya, 24. septembar 2022 14:50)

    # Link komentara

  5. Inflacija podrazumeva povećanja cena. Sve će se odvijati kao padajuće domine. Jedna grana će drugu pratiti i radnik će za preduzeće postati luksuz. Održavaće se samo oblasti koje su zaista potrebne, ostale će otići na neku vrstu stand-by. Države taj proces mogu usporiti državnim novcem i dodatnim zaduživanjima ali neće moći večno tako.
    (Milan, 24. septembar 2022 14:25)

    # Link komentara

  6. Ova kriza nema nikakve slicnosti sa krizom 70'. Tek cete videti sta se trenutno dogadja u svetu. Ovo su tektonski poremecaji. Propast USD i Eura je neminovan. Nastampana je tolika kolicina novca koju vise niko ne moze da pokrije i US i EU nastavlaju da stampaju. Mi nemamo klasicnu inflaciju i poskupljenje cena, mi imamo pad vrednosti valuta i to neminovno vodi u hiperinflacije, a u tim preiodima nestaju citave drzave. Narocito uvoznicke drzave koje nemaju nikakvih resursa. Gas je jedan resurs, ali nema drugih sirovina. Metala, minerala, drveta, hrane. EU sve uvozi i sad se sve zaustavlja. Videcete vi sta se zove kriza. Svi eksperti kazu da se ovakva konstalacija u poznatoj istoriji nije dogodila i da je kataklizma na horizontu.
    (Elita, 24. septembar 2022 14:21)

    # Link komentara

  7. Kola das vise sluze ko eksponat na parkingu a samo u slucaju nuzne potrebe se voze.
    (Alo alo, 24. septembar 2022 14:11)

    # Link komentara