- Komentari -
  1. Stalno se pred javnost stavljaju pogresna pitanja, vakcine i druge nepotrebne price oko virusa. Kljucno pitanje danas je : Kako je to Kina jos prosle godine pobedila virus koronu i to bez vakcina? Zasto to isto nije uradila Amerika i Evropa? To je pitanje svih pitanja a ne kakva je koja vakcina, antivakseri i sl. Šta to nema Amerika i Evropa a Kina ima? Meni je jasno da je Kina to uradila jer ima posten odnos prema koronu a Evropa i Amerika muljaju, namerno rade na tome da ovaj haos sa koronom traje što duze.
    (Vlado, 1. maj 2021 22:52)

    Kinezi su poslali virus, a pre toga su imali plan kako da ga obuzdaju u svojoj zemlji. Sećaš se da su Ameri krenuli protiv Kine trgovinskim ratom i blokadom 5G mreže i Huawei. Onda su Kinezi uzvratili virusom i to samo kako.
    (Petar, 2. maj 2021 08:05)

    # Link komentara

  2. (Vlado, 1. maj 2021 22:52) 

    Ima autoritarnu vlast koja moze da zatvori pokrajnu i grad sa 15 miliona stanovnika. Takodje, ceo taj deo sveta, ne samo Kina, imaju stanovnike sa kulturom usmerenom na zajednicu, koja slusa kad joj vlast nesto kaze ne ide na demonstracije jer joj se ne nose maske. Plus imaju vise iskustva sa epidemijama, tamo nosenje maski nije strano a i znali su koliko je testiranje i kontakt trejsing vazan pa su to odmah poceli. I prvi su poceli sa vakcinacijom, imali su vakcinu mesecima pre Fajzerove (zato sto su preskocili istrazivanje nego odmah boc). Amerika je imala tebe za predsednika. Kretena koji je tvrdio da korona ne postoji, da ce sve da prodje samo itd. Nisu imali dovoljno maski sa lekare, testova, tramp je odbijao da iskoristi zakonsku mogucnost i naredi privatnim kompanijama stavljanje pogona u proizvodnju ppe, da ne govorim o glupstima koje je govorio poput da se pije izbeljivac...

    Je l sad malo jasnije ono sto je ocigledno svakom koga stvarno interesuje?
    (Zz, 2. maj 2021 07:05)

    # Link komentara

  3. Vlado, 01. maj 2021
    &
    Kad je u pitanju Kina i zasto tamo vise nema korone i bez vakcine sve je jasno. Kinezi su, za razliku od nas, disciplinovana nacija i postuju zdravstvene preporuke i nemaju teoreticare zavere, antivaxere i slicne strucnjake, a i ako postoje ne izjasnjavaju se javno.
    (Konfucije, 2. maj 2021 01:49)

    # Link komentara

  4. Nekom zivot majka, nekom maćeha
    (Baustelac, 2. maj 2021 01:03)

    # Link komentara

  5. Ne preterujte. Ovo je samo normalan biznis odgovor na novu situaciju. Sta ocekujete? U kom svetu bitisete? Sta bi medicina bez farmaceutske industrije i inovacija koje pokrecu medicinsku praksu...
    (Scorpio, 2. maj 2021 00:10)

    # Link komentara

  6. Stalno se pred javnost stavljaju pogresna pitanja, vakcine i druge nepotrebne price oko virusa. Kljucno pitanje danas je : Kako je to Kina jos prosle godine pobedila virus koronu i to bez vakcina? Zasto to isto nije uradila Amerika i Evropa? To je pitanje svih pitanja a ne kakva je koja vakcina, antivakseri i sl. Šta to nema Amerika i Evropa a Kina ima? Meni je jasno da je Kina to uradila jer ima posten odnos prema koronu a Evropa i Amerika muljaju, namerno rade na tome da ovaj haos sa koronom traje što duze.
    (Vlado, 1. maj 2021 22:52)

    # Link komentara

  7. Najveci profit je na ljudskoj nesreci.
    (Marko, 1. maj 2021 21:22)

    # Link komentara

  8. Što se kod nas kaže dok se jednom ne smrkne drugom ne svane.
    (Ana, 1. maj 2021 20:13)

    # Link komentara

  9. Procvjetale internet firme za komunikaciju i trgovinu,laboratorije i farmaceutska industrija.Ogroman novac je u pitanju i kad je tako,sumnjam da se sve ovo slučajno događa.
    (Dr mr pr, 1. maj 2021 17:03)

    # Link komentara

  10. Tesko nama. Samo smisljaju kako da nas osisaju.
    (Che, 1. maj 2021 16:46)

    # Link komentara