- Komentari -
  1. Jadna Amerika po vama propade
    (jovan, 15. decembar 2019 01:58)

    # Link komentara

  2. Rusi izrazito mrze jevreje, istorijski oduvek. Najveca svetska emigracija jevreja je inace bila u carskoj rusiji gde su ih progonili da ih se rese. Jos davno pre prvog svetskog rata imate cuveni Majski zakon - rasisticki i usmeren samo na jevreje. Jedno 30ak godina pre prvog svetskog rata. Ali ne uklapa se ta prica kod srba o divnom ruskom narodu.
    (Los Angeles, 14. decembar 2019 18:19)

    # Link komentara

  3. palestina nikad nije bila savveznik Amerike....zna se da je Izrael najveci zaveznik USA
     (Benny Hill, 14. decembar 2019 17:50)

    # Link komentara

  4. Aaaa pa naravno, zna se ko je prvi vrsio progone jevreja u Evropi, Rusi ako ne prvi a onda medju prvima. Samo oni nikad nisu kaznjeni. I dan danas ih ne vole i gledaju da im otezaju zivot kad god mogu. Nacionalisticko zlo.
    (Los Angeles, 14. decembar 2019 17:38)

    # Link komentara

  5. Palestina je okruzena Izraelom, a ne obratno. I palestina je deo drzave Izrael. Izrael im je nekoliko puta nudio da jedan dio drzave pripadne njima, a jedan Izraelu, tj da se odvoje. Palestinci su protiv, jer smatraju da Izrael ne moze da postoji, da je to sve njihovo. Ko ne veruje, neka pita palestince.
    Drugo, Izrael je odsekao Palestinu od pitke vode, tj oni im je daju. Tu Rusija nece moci da igra nikakve igre, jer ce to biti pogubno za paleatince kao i rat 1973.gde je ministar obrane sssr-a javno na tv-u rekao da su namerno dali egiptu i siriji lazne informacije da bi krenuli na Izrael, a u medjuvremenu su im prodali jako mnogo savremenog oruzja. Sirija je ostala bez Golanske visoravni zauvek, a Egipat bez Sinaja, i sa mnogo poginulih. Izgleda palestinci nisu naucili lekciju. E pa ucit ce ponovo
    (Dragiljce, 14. decembar 2019 17:19)

    # Link komentara