- Komentari -
  1. Dolar je pred kolapsom. Cak su i svetska banka i MMF prosle nedelje objavili da su Juan Jen stabilnije od dolara kao i "Svajcarci".
    (MonteGringo, 31. jul 2019 14:04)

    # Link komentara

  2. Meni najdraza ona cura sa 100 nemačkih maraka. I sad kad bi je video mislim da bi mi oči zasijale više nego za 500€
    (eko, 31. jul 2019 14:04)

    # Link komentara

  3. Hahaha, koji tekst, samo sto ne kazu, kupujte dolare, zaboravite sve ostale valute, a istina je da je dolar na pragu totalne propasti, posto je to realno bezvredan novac.
    (bigserb, 31. jul 2019 12:49

    Ajde kad je bezvredan a ti dokon, nakupi mi u neku kutiju par miliona tih bezvrednih dolara.
    (U zemlji kriminala mita i korupcije, 31. jul 2019 13:01)

    # Link komentara

  4. Hahaha, koji tekst, samo sto ne kazu, kupujte dolare, zaboravite sve ostale valute, a istina je da je dolar na pragu totalne propasti, posto je to realno bezvredan novac koji nema pokrice u nekoj realnoj vrednosti, zlatu npr. i u ekonomiji koja ima preko 22.000 milijardi $ duga!
    Dolar u svetu gubi na znacaju, to sto vi pisete suprotno, je samo lepa zelja!
    Rusija i Kina ga izbacuju iz medjusobnog platnog prometa, isto cine Iran, Venecuela, Sirija,..., a uskoro ce to uciniti i Indija, Turska i jos neke jake ekonomije! Znaci da dolar i te kako gubi na znacaju u inostranstvu, jer ako ga izbacuju najveca i najmnogoljudnija zemlja sveta, ako se otpor njegovoj hegemoniji javlja u citavom svetu, uskoro ce americke stamparije novca ostati bez posla, tj. stampace se dolari sa sve vise i vise nula, jer u ekonomskom ratu SAD protiv skoro citavog sveta, SAD ne mogu pobediti!
    Jos jedan dokaz slabljenja dolara kao valute je prodaja americkih obveznica od strane njihovih najvecih poverilaca Kine, ali i Rusije i drugih zemalja!
    Sledeci dokaz je izbacivanje dolara kao valute u stednji, tj. u drzavnim rezervama, gde se umesto dolara sada kupuju evro, jen i juan, a pre svega zlato!
    Zlato je metal kojeg danas skoro sve svetske centralne banke gomilaju, a ne bezvredne papirice zvane dolar!
    (bigserb, 31. jul 2019 12:49)

    # Link komentara