1. A da tzv novinari pametnjakovici kazu da su Djimbo i Baršim prijatelji i da su imali problema i sa povredama prije pandemije.Imali su priliku i da vide Tamberijev gips na stazi tako da je logicno da su odlucili da podele zlato ako je to bilo u mogucnosti.
    (pedra, 3. avgust 2021 00:13)

    # Link komentara

  2. Presedan je možda za zlatnu medalju, ali u mnogim sportovima obojica polufinalista dobijaju bronzu, bez meča.
    Najpošteniji sistem bi bio da se (tamo gde je to moguće) unapred odrede dometi, "kvote" za medalje, kao što se uostalom određuju kvalifikacione norme za samo učešće na olimpijskim igrama. Po sistemu "there can be only one" nije neophodno postići dobar rezultat, nego biti manje loš od ostalih.
    Takav drugačiji sistem bi sasvim mogao da se prumenjuje u atletici i svim sportovima u kojima se rezultati mogu meriti. Bilo bi možda i nekoliko zlatnih medalja, ali i bez, ako niko nije zaslužio. Rekordi su ionako zasebna kategorija, mislim da bi ih ovakvim sistemom bilo i više.
    (CATAPA, 2. avgust 2021 21:28)

    # Link komentara

  3. Bravo!:)
    (Smuleco, 2. avgust 2021 19:58)

    # Link komentara

  4. @(Vidak, 02. avgust 2021 17:17)

    Da li imaš 12 godina?
    Dobio je bronzu zato što je treći!
    A treći si, ako ne znaš, kada su DVOJICA ispred tebe.
    (Dejan, 2. avgust 2021 18:58)

    # Link komentara

  5. Ovo je sasvim u redu, ali mene buni nešto drugo... Zbog čega takmičar koji de facto ima drugi rezultat dobija bronzu, a ne srebro?! Samim tim, skakač koji je imao treći rezultat bi trebalo da dobije bronzu. Ukoliko se,međutim, radi o tome da mogu biti dodeljena samo tri odličja, onda je logično da to budu dva zlata i srebro, a da bronza bude ta koja se ne dodeljuje.
    (Vidak, 2. avgust 2021 17:17)

    # Link komentara

  6. Kao kada bi u košarci recimo bili produžeci u finalu i ekipe se dogovore da obe dobiju zlato hahaha svašta
    (Knez, 2. avgust 2021 17:07)

    # Link komentara