1. Clan sam grupe od samog pocetka i mislim da su Ana i Veljko uradili stvarno veliku stvar. Priznajem da i dalje idem u supermarket, ali otkad sam jednom porucila mlecne proizvode od malih proizvodjaca iz grupe, nikada vise nisam pazarila mlecne proizvode u supermarketu. Jedina stvar koja me sprecava da vise porucujem su preskupe i neodgovore kurirske sluzbe. To naravno nije ni do Ane ni do proizvodjaca.
   (icy, 24. maj 2020 09:00)

  # Link komentara

 2. Odo da se uclanim...
   (b, 24. maj 2020 01:35)

  # Link komentara

 3. Može li nekako ta grupa da bude dostupna i nama koji ne želimo da imamo profil na fejsu, tj.na društvenim mrežama, a voleli bi i mi da jedemo tu hranu? Možda web site?
   (sonja, 23. maj 2020 22:04)

  # Link komentara

 4. Od samog pocetka sam clan grupe, gledala sam kako se jedna sjajna ideja pretvara u fantasticnu stvar za celu jednu zajednicu ljudi. I opet sam bila frapirana kad sam pre neki dan videla na koliki broj ljudi je narasla grupa. Najbolji deo price je sto kupci ostavljaju svoje utiske o kvalitetu proizvoda koje su kupili, komunikaciji sa proizvodjacima, nacinu i vrsti isporuke, i samim tim se uspostavlja sistem preporuka "od usta do usra" koji je jedna od najboljih garancija koja mogucnost greske svode na minimum. Bukvalno jedna od najboljih stvari koje su se desile u vreme korona pandemije. Svaka moguca podrska.
  (lediD, 23. maj 2020 21:41)

  # Link komentara

 5. Clan sam grupe i korisnik. Hrana je ne bolja nego milion puta svezija i ukusnija od one plastiicne u marketima koja je putovala hiljadama km do nas. Svima preporucujem.
   (cvrcko, 23. maj 2020 13:07)

  # Link komentara