1. Svi likovi su ismevani zbog necega, a Ros jer je dosadan i smotan, ne zato sto je intelektualac. I ukoliko neko moze serijom da utice na misljenje gomile ljudi, sto se ispostavlja, za bolji svet i nismo.
    Po meni su pametni muskarci veoma privlacni jer ti prosto otvaraju novi svet i nacine razmisljanja, mentalno izazivaju i podsticu na bolje i vise od onoga koliko si mislila da mozes.
    (daa, 23. septembar 2019 19:02)

    # Link komentara

  2. davanje tezine inace glupoj seriji, gde i taj Ros koji je kao edukovan je isto tako glup.

    A serija ima tezinu utoliko da je pokazala gde je mediokritet i da se nesto plitko, samo zato sto ima smeh u pozadini, moze smatrati masovno smesnim, pa cak i kultnim.

    Idite na yt i trazite 'friends without laugh track'.
    (sima, 22. septembar 2019 21:31)

    # Link komentara

  3. Pa ismevali su i Fibi koja je bila oličenje tuposti.
    (Pera, 22. septembar 2019 20:11)

    # Link komentara

  4. Kako ga nisu ismevali? Pljuvali su na njegovo zvanje 'Doktor' konstantno. Lik Rosa je bio po prirodi malo 'udaren mokrom čarapom', tako da je njegovo obrazovanje uglavnom bilo u drugom planu. Sa druge strane, lik Džoija je predstavlja odličan primer da možeš biti kul, imati sreće sa ženama i dobre prilike za zaradu čak i ako nemaš ništa u glavi. Odlična smernica za većinu današnjih youtubera, blogera, influensera I drugih lebabezmotikaša...
    I kada mi kažu kako je to težak posao nekako mi muka dođe...
    (Neko iz mase, 22. septembar 2019 19:30)

    # Link komentara

  5. "Ubrzo ćemo mi, Amerikanci, prestati da glasamo za političke kandidate na osnovu njihovih kvalifikacija. Umesto toga, kriterijum će nam biti s kim bismo voleli da popijemo pivo. To je zastrašujuće."

    Lepota ovoga što se sada događa, između ostalog, je što se ovakvi nabeđeni "intelektualci" ovako žestoko jedu jer više od sebe ne mogu da sakriju činjenicu da ne žive u savršenom i skladnom demokratskom sistemu koji svakog obasjava blagodeti kosmičke pravde (te nam tako daje pravo da mlatimo one koji su dovoljno glupi da dopuštaju sebi život pod nekim diktatorom ili korumpiranom birokratijom i da im uzimamo šta nam treba). Treba li bolji dokaz za to od ove rečenice? Može li neko da mi kaže ko je bio poslednji politički kandidat koji je - ne samo u Americi - izabran na osnovu "kvalifikacija"?
    Neko vreme sam se nadao da će nešto ovako očigledno konačno naterati te ljude da se dozovu razumu, ali u poslednje vreme mi se čini da će naći neki drugi način da sebe ubede u to da su bolji i vredniji od drugih.
    (bunjuel, 22. septembar 2019 17:16)

    # Link komentara

  6. Biti mudar toliko da ne provociras sujete mediokriteta, formula za Srbiju.
    (Ljubisa, 22. septembar 2019 16:15)

    # Link komentara

  7. Nešto se ne sećam da su ismevali Rosa zbog inteligencije. Ismevali su se jer je bio dosadan sa kostima dinosaurusa.
    Jedino je Fibi imala onaj duel s njim o evoluciji ?. I u mnogim situacijama su ga pravili najglupljim likom... Ne znam mislim da ovaj lik previše razmišlja ljudi su uvek bili glupi i to je to.
    (agent mahoun, 22. septembar 2019 15:26)

    # Link komentara

  8. Nažalost tako je.
    (dzigi, 22. septembar 2019 13:30)

    # Link komentara

  9. zato se i meni i dan danas smeju kao personifikaciji rosa. i mogu samo da mi se smeju...
    (samo kazem, 22. septembar 2019 12:25)

    # Link komentara

  10. Ako ste vrlo inteligentni, ne smete to nikako pokazivati pred mediokritetskom većinom. Uvek bilo, i biće... i nije počelo od prijatelja. Sujeta je u osnovi svakog bića od pamtiveka.
    (bro, 22. septembar 2019 10:20)

    # Link komentara